Copy

Building Arts en Bibliotheek AanZet slaan handen ineen!

Vanaf 1 januari 2019 gaan Building Arts en de Bibliotheek AanZet nauwer samenwerken om cultuur nog toegankelijker te maken voor de inwoners van Ridderkerk. De organisaties deden al activiteiten samen, maar vanaf het nieuwe jaar gaat Building Arts ook haar cultuuraanbod verzorgen in de Bibliotheek Ridderkerk. Ter gelegenheid van deze samenwerking, wordt er op 12 januari een feestelijk Open Huis georganiseerd.

V.l.n.r.: Radha Buldeo Rai, Gabien Hitzerd (Bibliotheek AanZet), Aron de Lijster, Marco van 't Wout en Oliver Lammerts (Building Arts).

Twee kunnen meer dan één!

“2018 is een fantastisch creatief jaar geweest!” zegt Marco van ’t Wout van Building Arts. “Een jaar waarin we mooie projecten hebben mogen ontwikkelen, waaronder Stadstour: Joris en de Draak. Maar ook het verzorgen van veel verschillende workshops met en voor onze samenwerkingspartners. Door de intensievere samenwerking met de Bibliotheek AanZet, straks ook ín de bibliotheek, hopen we een verlengstuk te kunnen zijn van elkaars kwaliteiten en nieuwe cultuurvormen te ontwikkelen voor een nog breder publiek.” 

Een verlengstuk van elkaars kwaliteiten voor een nóg breder publiek

Radha Buldeo Rai van de Bibliotheek AanZet: “De Bibliotheek ziet erg uit naar de samenwerking. We willen in 2019 de programmering in de bibliotheek nóg interessanter maken voor een breder publiek. Ook voor mensen die nog niet regelmatig in de bibliotheek komen. En met de lessen en workshops van Buildings Arts in onze vestiging, kunnen we dat doen. De Bibliotheek richt zich dagelijks op de ontwikkeling van mensen van alle leeftijden. We werken daarvoor samen met veel verschillende partners. Daarbij gaat het niet alleen om vaardigheden op het gebied van taal, digitaal en informatie, maar zeker ook om kinderen die hun talent ontdekken en ontwikkelen. Met deze mooie samenwerking met Building Arts willen wij daar nog meer aan bijdragen.”

Open Huis

Met een glas kinderchampagne en gratis workshops vieren we het nieuwe jaar, de samenwerking en de vele mooie nieuwe plannen die in het verschiet liggen. Graag proosten we met elkaar op zaterdag 12 januari van 11 tot 14 uur in Bibliotheek Ridderkerk Centrum, Sint Jorisplein 77. Het definitieve programma van het Open Huis staat binnenkort op de websites van Building Arts én de Bibliotheek AanZet.

Wil je meer weten over Building Arts?

Bezoekadres

Stichting Building Arts
Koningsplein 2
2981 EA Ridderkerk

 

Openingstijden

Dinsdag: 17:00 - 18:00 uur
Woensdag: 16:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 17:00 - 19:00 uur

 

Vragen en inschrijvingen

info@building-arts.nl
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Website


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Building Arts · info@building-arts.nl · Ridderkerk, Herman de Manstraat 86 2985 TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp