Copy

Nieuwsbrief December 2018

In deze Nieuwsbrief:

- 24 december t/m 6 januari 2019 = Kerstvakantie
- 12 januari 2019: Open Huis

PROJECTS
- Videoclip opnames

EDUCATION
- NIEUW: Productieklas
- Presentatieweek verplaatst naar blok 3
- Musicaldocenten overzicht
- Ouderportaal (Update)

PERFORMANCES
- Jeugdtheatervoorstellingen door ouders voor kinderen

It's beginning to look a lot like Christmas

24 december t/m 6 januari 2019 = Kerstvakantie
Het einde van het jaar komt in zicht en daarmee start het versieren van de kerstboom, de voorbereidingen van het kerstdiner en het bedenken van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Maar voordat het zover is, ontvang je nog een laatste nieuwsbrief in 2018 van Building Arts.

12 januari 2019 - Open Huis

Graag proosten we met elkaar op zaterdag 12 januari van 11 tot 14 uur in Bibliotheek Ridderkerk Centrum. Met een glas kinderchampagne en gratis workshops vieren we het nieuwe jaar, de samenwerking met Bibliotheek AanZet en de vele mooie nieuwe plannen die in het verschiet liggen. Zien we je daar?
Bekijk het Facebookevenement

Videoclip opnames

Afgelopen september streden de klassen van het voortgezet onderwijs om een felbegeerd winnaarspakket tijdens het project 'Stadstour:Joris en de Draak'. Eén van de prijzen die gewonnen kon worden was het maken van een korte film of een echte videoclip. Afgelopen week zijn de beelden van beide groepen opgenomen en het resultaat mag er zeker zijn! Hierover later meer.
Een winnende klas neemt - onder begeleiding van professionele videograaf Jonathan - een videoclip op van het nummer 'Krantenwijk' van Lil' Kleine. 

NIEUW: De Productieklas

In een periode van 20 weken wordt in de productieklas toegewerkt naar een eindproduct. Dat kan zijn een voorstelling in het theater, maar ook een volledige film. Kortom, een product wat gemaakt is met en door de leerlingen voor een zaal met mensen: ofwel publiek.

AUDITIES
Aangezien optreden voor mensen niet voor iedereen is weggelegd, houden we op 19 januari 2019 van 10 tot 12 uur audities. Hierin wordt het niveau van de kinderen getest en gekeken naar een goede samenstelling van een klas. Op 26 januari wordt een tweede auditieronde  gehouden. De productieklas gaat vanaf 2 februari 2019 officieel van start. 
Mijn zoon/dochter wil graag auditie doen!

Presentatieweek verplaatst naar blok 3

Normaal gesproken houden we in de laatste les van blok 2 een presentatie waarbij familie welkom is om te komen kijken. In verband met het kerstdiner op school, zullen veel leerlingen niet aanwezig kunnen zijn bij de laatste les en presentatie, daarom verplaatsen we de presentatiewerk naar eind blok 3. Hierdoor wordt het hopelijk voor iedereen mogelijk om aanwezig te zijn en te komen kijken. 

Overzicht Musicalles

Om goed voorbereid de les in te gaan, hebben we een overzicht gemaakt van welke discipline wanneer staat ingepland bij de musicalles. Zo weet je dus precies wie er woensdag lesgeeft en wat je mee moet nemen.

December

05 december - Geen les i.v.m. Sinterklaasavond
12 december - Spel (Marco)
19 december - Combinatieles (Rik, Agnes en Marco)

Ouderportaal (update)

Vanaf januari 2019 zal er een ouderportaal verschijnen waar ouders via inloggegevens een afgesloten map in de cloud in kunnen om lesmateriaal te downloaden. Het doel hiervan is dat leerlingen, indien gewenst, thuis verder kunnen oefenen met het lesmateriaal.

Jeugdtheatervoorstellingen door ouders voor kinderen

Vanaf 2019 zullen we samen met de programmaraad mooie, ontroerende of juist hele grappige jeugdvoorstellingen programmeren die voor een klein bedrag met het hele gezien te bezoeken zijn in Theater Het Plein. Kortom, laagdrempelig theater samengesteld met ouders voor kinderen. Het programma voor 2019 onthullen we tijdens onze Open Huis op 12 januari 209.

Wil je meer weten over Building Arts?

Let op: vanaf januari 2019 wijzigt ons bezoekadres!

Bezoekadres

Stichting Building Arts
Koningsplein 2
2981 EA Ridderkerk

 

Openingstijden

Dinsdag: 17:00 - 18:00 uur
Woensdag: 16:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 17:00 - 19:00 uur

 

Vragen en inschrijvingen

info@building-arts.nl
+31(0)6 40 299 357

 
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Website


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Building Arts · info@building-arts.nl · Ridderkerk, Herman de Manstraat 86 2985 TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp