Copy
MIkäli viesti ei näy kunnolla, avaa uutiskirje selaimessa:
View this email in your browser

Tervetuloa Järvilakeuden kansalaisopiston helmikuun 2020 uutiskirjeen pariin!

Poimi alta vinkit kevään harrastustarjontaan. Lisää kursseja löytyy osoitteesta www.jarvilakeus.fi.
Nähdään kursseilla!

Älä jää huijarin haaviin!

 
Saitko puhelun, jossa pyydettiin tunnuslukujasi tai salasanaasi? Miten erotat aidot linkit ja huijaussivustot? Kuluttajaliiton projektikoordinaattori Jaana Savolainen opastaa 17.2. klo 12-14 Kortesjärven nuorisoseuralla puhelin- ja digihuijausten välttämisessä ja kertoo, kuinka voi välttyä huijauksilta ja miten toimia, jos joutuu huijauksen uhriksi. Luvassa on myös ohjeita siihen, miten auttaa huijattua läheistä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Luento järjestetään yhteistyössä Kuluttajaliitto ry:n, Aijjoos-toiminnan, Aisaparin Kylille -hankkeen kanssa. Ilmoittaudu mukaan 10.2. mennessä täällä.

Onko arki kaaosta tavarapaljoudessa?

Sujuvampi, turvallisempi, onnellisempi arki -luento on suunnattu ihan jokaiselle, jolla tavara häiritsee arkea tai hankaloittaa sen sujumista. Maksuttomalla luennolla saat vinkkejä ja pohdittavaa omaan tavarasuhteeseen ja kodin turvallisuuteen. Samalla saat vinkkejä onnellisemman arjen luomiseen. Luennoitsija on ammattijärjestäjä Heidi Finni, jonka kanssa on lopuksi mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksiin. Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa AHTI-hanketta (Arjen Hallintaa, Tietoa ja Iloa).

Launtaina 29.2. klo 14 Härmän lukiolla, klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Lauantaina 18.4. klo 14 Lappajärven lukiolla, klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Kevyemmin kevääseen

Kurssitoiveita kuunnellen käynnistämme kokeilukurssin, jonka aiheina ovat liikunta, ravinto ja painonhallinta. Tavoitteena ei ole nopea painopudotus vaan sykäys elämäntapamuutokseen ja pysyvyyteen. Lue lisää täältä. 

Värikylpylauantait pikkulapsiperheille

Värikylpy on vauva- ja pikkulapsiperheille suunnattu kuvataidetyöpaja. Keskiössä on lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus ja sen kautta syntyvät yhteiset kokemukset ja elämykset. Työpaja etenee erilaisten materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Kolme ikäryhmää: 4-11 kk, 1-2 v. ja 3-4 v. Värikylpyä järjestetään keväällä 2020 Kauhavalla, Evijärvellä, Lappajärvellä ja Ylihärmässä. 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.


 

Talvilomalla sirkusta, teatteria ja kuvataidetta 

Koululaisten talvilomalla järjestetään kolme päiväleiriä eri taidelajeista. Lappajärvellä sukelletaan sirkuksen ja teatterin maailmaan ja Alahärmässä on omat taidepäivät lapsille ja nuorille. Osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta – into kokeilemiseen riittää! Materiaalit ja välineet löytyvät paikan päältä.
Lue lisää täältä. 

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Härmän lukiolla su 1.3. klo 9-17.
Kertauskurssi sopii sinulle, jolla järjestyksenvalvojakortti on vanhenemassa. Järjestyksenvalvojakortin (voimassa 5 v.) uusiminen vaatii kertauskoulutuksen suorittamista ja uuden kortin hakemista Poliisilta.


Ilmoittaudu 21.2. mennessä täällä.

Seuraa Järvilakeuden kansalaisopistoa somessa!

Opiston sosiaalisen median kanavat tarjoavat kurkistuksia opiston arkeen ja maistiaisia erilaisilta kursseilta ja tapahtumista. Lue lisää ja klikkaa linkit TÄÄLTÄ

VINKKAA KURSSI-IDEA!

Millaisia kursseja tai harrastusmahdollisuuksia sinä kaipaat?
Tunnetko hyvän opettajan tai onko sinulla tiedossa porukka, joka haluaisi kurssin tietystä aiheesta? Kaipaatteko kylätalollenne tai nuorisoseurallenne toimintaa?

Keskeistä Järvilakeuden kansalaisopiston toiminnassa on kuunnella paikallisten asukkaiden tarpeita ja toiveita opetuksen suhteen. Ehdota ja vinkkaa ideoistasi TÄSSÄ LINKISSÄ!

Facebook
Website
Flickr
Email
YouTube
Instagram
Osoitteet on poimittu Järvilakeuden kansalaisopiston opiskelijarekisteristä.
MIkäli haluat muuttaa omia tietojasi tai poistua postituslistalta,
laita viestiä: maaria.koivula-talkkari@jarvilakeus.fi

Kotisivu www.jarvilakeus.fi


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Järvilakeuden kansalaisopisto · Loppusuora 9 · Kauhava 62200 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp