Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Kære kunde, når man som direktør for ProLøn skal skrive en julehilsen til sine kunder, går det for alvor op for én, at endnu et år snart er gået, og at juletravlheden står for døren!

2016 har været et travlt år for ProLøn. Vi har som altid haft drøntravlt med at servicere dig og de mange andre kunder, som der heldigvis bliver flere og flere af. Men 2016 har også været et år, hvor vi har forberedt ProLøn til en fremtid med flere kunder. Vi vil rigtigt gerne vokse, men det må aldrig blive på bekostning af den service og nærhed, vi leverer til dig. Derfor har vi ansat flere medarbejdere og moderniseret vores digitale tilstedeværelse, fx i form af videovejledninger i brugen af ProLøn samt en digital tilmeldingsproces, hvor man tilmelder sig som ny kunde med NemID.

Vi har også indgået nye partnerskaber, der gør det muligt for os at tilbyde vore kunder særdeles konkurrencedygtige it-løsninger til medarbejderadministration (HR) og timeregistrering.

Og jeg tør godt love, at 2017 bliver endnu et spændende år. Vi er således i gang med at designe en helt ny brugergrænseflade til vores lønsystem, således at lønindberetningen kan blive mere effektiv og brugervenlig for både erfarne og nye brugere. Det kommer I til at høre meget mere om.

Med dette vil jeg sige mange tak for samarbejdet i det år, der snart er gået. Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår - Finn Conradsen

Afleveringsfrister for lønbehandling jul & nytår 2016/17

Som udgangspunkt fremrykkes lønudbetalingerne til seneste bankdag før helligdagene, hvilket medfører, at grundlaget for lønbehandlingen skal være klar tidligere end normalt.

Afleveringsfristerne finder du på proloen.dk. Hvis du indberetter løn via ProLøn-Internet, finder du datoerne på forsiden, der hvor du logger ind.

Husk at tjekke skattekort inden lønkørsel i 2017

Husk at tjekke op på, om der er modtaget skattekort for 2017 på alle medarbejdere inden første lønkørsel i 2017. Vær specielt opmærksom på ansatte med frikort.

Dato for indbetaling af pension den sidste dag i året

Pensioner der har betalingsdato den 30. december, bliver trukket på firmaets konto den 29. december, da pensionsbeløbet skal være på pensionsopsparerens konto senest den 30. december for at tælle med i 2016.

Et kursus i ProLøn-Internet gør dig skarp til løn!

Invester en dag i kurset, hvor du vil få en grundig indsigt i lønsystemets mange funktioner. Book allerede i dag, der er rift om pladserne.

 
Klik for at se datoer og booke en tid til kurset i ProLøn-Internet
Husk kodeord i din hverdag og giv det videre til din afløser

Når du ringer til ProLøn, bliver du spurgt om dit firmanummer og dit kodeord. Det samme gælder for din afløser. Når hverdagen er anderledes, hvis du er på ferie, syg eller andet, og du overdrager lønnen til en anden person, skal du huske også at overdrage KODEORDET.

Af hensyn til virksomhedens sikkerhed kan vi ikke modtage lønindberetninger fra en person, som ikke kender kodeordet.

Husk derfor at videregive dit  kodeord til din afløser!
Prisjusteringer pr. 1. januar 2017

Priserne for anvendelse af ProLøn reguleres som vanligt pr. 1. januar 2017.
Copyright © 2016 ProLøn A/S, All rights reserved.

email: proloen@proloen.dk | telefon: 87101930 | web: www.proloen.dk

Opdater dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp