Copy
EVA'S MISSION - NIEUWSBRIEF JANUARI 2017
View this email in your browser

Cinecrowd-campagne 
EVA'S MISSION 
succesvol afgerond:  

Op 23 november 2016 hebben we na een campagne van 40 dagen de Cinecrowd campagne met een resultaat van maar liefst 122% afgesloten. De reacties op het project in het algemeen en op onze trailer in het bijzonder waren echt overweldigend en een grote aanmoediging voor ons om door te gaan met het filmen van ‘Eva’s Mission’.
 
THANK YOU!
Wij willen alle donateuren en anderen die ons op verschillende wijzen geholpen hebben enorm bedanken, ook namens Eva. 

JOURNEY INTO THE UNKNOWN  -

Elke documentaire film is een spannende, onverwachte en vaak onvoorspelbare reis. Immers, de werkelijkheid laat zich niet voorspellen! Dat maakt documentaire film zo interessant.  
 
Wij zijn heel erg dankbaar dat jullie met ons op deze reis mee gaan. De komende maanden zullen we jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte houden.

CONTACT Voor vragen of meer informatie of gewoon met een goed idee of geweldige tip, kun je ons altijd e-mailen via marthavanderbly@gmail.com of bellen op 06-44226420.

REWARDS Tijdens onze filmtrip zal Eva de boeken voor jullie signeren, en maken we de eerste opnames voor de VLOG. We hebben inmiddels een tour door het Amsterdam van Eva ontwikkeld en jullie horen binnenkort van ons. 
Volgende FILM OPNAMES
'EVA'S MISSION'-  
25-29 JANUARI 2017
in Duitsland: 
Berlijn, Neuhagen en Erfurt


De fondsen van de Cinecrowd campagne stellen ons in staat om een belangrijke en emotioneel beladen reis van Eva naar Duitsland op film vast te leggen.

DONATIES  Ook na de sluitingsdatum kwamen er nog vele verzoeken binnen voor donaties en deelname aan Eva's Mission.  Dat kan uiteraard altijd! Dank! Rewards net zoals vermeld op: http://www.cinecrowd.com/evas-mission -Details: Rose Rebel Productions: KvK 64.33.29.85 - IBAN: NL16ABNA0589509527 o.v.v. Cinecrowd Eva's Mission

FILMOPNAMES in NEUENHAGEN -
In Neuenhagen, een klein plaatsje van nog geen 18.000 inwoners ongeveer 20 km ten oosten van Berlijn, filmen wij een lezing van Eva aan een groep van ongeveer 300 scholieren (16-18 jaar) van het Einstein Gymnasium. We krijgen zo goed een kijkje van het werk dat Eva al decennia doet: lezingen op scholen over de hele wereld om haar verhaal te vertellen, te waarschuwen voor de gevaren van intolerantie en te pleiten voor verdraagzaamheid. 
De Cinecrowd Campagne voor Eva's Mission heeft heel wat aandacht in de media gekregen.

Zo stond er een interview van 2 pagina's in Het Parool, gepubliceerd op de dag van de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen met daardoor een extra groot lezerspubliek.  

http://www.parool.nl/kunst-en-media/film-over-stiefdochter-otto-frank-in-de-maak-ineens-zag-ik-het-voor-me~a4411790/ 

En een interview op Radio 1 voor Een Vandaag kun je hier beluisteren: 
http://www.nporadio1.nl/radio-eenvandaag/onderwerpen/382485-actrice-maakt-film-over-auschwitz-overlevende
ERFURT: 
'Erinnerungsort Topf & Söhne'

Eind januari bezoekt Eva op uitnodiging van de Konrad Adenauer Stiftung het plaatsje Erfurt waar zich het 'Erinnerungsort Topf & Söhne' bevindt.

http://www.topfundsoehne.deTopf & Söhne was de firma die de ovens voor Auschwitz heeft ontworpen en gebouwd. Vanuit Berlijn reizen wij met Eva per trein naar Erfurt, en praten wij met Eva over die afschuwelijke reis per trein van Westerbork naar Auschwitz in goederenwagons die zij maakte als meisje van  
net 15 jaar. 

 

 

"1942: With full knowledge of the practises of mass murder being carried out with gas at Auschwitz, the company – on the initiative of engineer Fritz Sander – applies for a patent for a “continuous-operation corpse incineration oven for mass use" (bron: website Topf & Söhne)'s Avonds geeft Eva een lezing in Erfurt:
 Das Ende meiner Kindheit.

 
 
Onlangs werd de Brandenburger Tor verlicht uit solidariteit met de slachtoffers van terroristische aanslagen in Israel. Berlijn herstelt zelf net van een terroristische aanslag op een Kerstmarkt. Met Eva bezoeken we deze belangrijke stad, die ons ook laat zien 'that change is possible'.
Zo hopen we deze filmtrip naar Duitsland af te sluiten
met een boodschap van hoop!
Watch the Cinecrowd Trailer here. 
Director: Martha van der Bly Editor: Liese Molenaar
EVA'S MISSION - the first feature-length film about Eva Schloss, one of the last Auschwitz-survivors & Otto Frank's stepdaughter, with a message of hope for todays society.
Copyright ©2017 Rose Rebel Productions, All rights reserved.

Our mailing address is:marthavanderbly@gmail.com
Watch the trailer on: https://www.youtube.com/watch?v=yYcYyLonoa8

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rose Rebel Productions · Kerkstraat 301 · Amsterdam, Nh 1017 GM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp