Copy
Twee zussen, een droom 
Lees in je browser

De crowdfundactie is aan!


 


                             

 

 

De crowdfundactie 

Kim en Wendy, Ik vertrek ooit, crowdfundHet is zover, onze crowdfundcampagne is live. Na een jaar vol onzekerheid, krijgen we nu duidelijkheid. 
Vertrekken we?
Vertrekken we ooit?
Of vertrekken we nooit?
Deze crowdfundactie geeft uitsluitsel op de vraag die ons al ruim een jaar bezighoudt. Om nog in 2017 te kunnen vertrekken, om de finca te kunnen kopen en verbouwen, hebben we meer startkapitaal nodig. 

 

Sponsoractie

Tegelijk met de crowdfundactie starten we een sponsoractie. We zijn op zoek naar ondernemers met het hart op de juiste plek. Investeerders in dromen, goeddoeners die het mooi vinden om twee hardwerkende, ondernemende zussen te ondersteunen. In ruil voor knalharde knaken, promoten wij de onderneming van de gulle gever. Op onze website lees je meer over deze actie.
 

Verplichting

Voel je niet verplicht te doneren. We willen jullie dit echt op het hart drukken. Voel je verplicht om de actie te delen op Facebook, Twitter en Instagram. Verstuur de actie via Whatsapp of e-mail aan je (rijke) vrienden en bekenden. Ken je een vrijgevige fietsenhandelaar, sanitair specialist of specialist in airconditioning? Is jouw buurman iemand die ons servies voor het ontbijt, bedden voor de slaapkamers of ligbedden voor bij het zwembad kan leveren? Wijs diegene dan ook vooral op onze sponsoractie.
Voel je absoluut niet verplicht ons te steunen vanuit je portemonnee.
Voel je verplicht ons te steunen vanuit je hart.


Klik op de foto om naar de crowdfundactie te gaan
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Ik vertrek ooit
Facebook
YouTube
Ons adres:
B & B Las dos hermanas
nu nog in Nederland
maar hopelijk binnenkort in España
ergens in de provincie, Andalucia 11000
Spain

Add us to your address book

Email Marketing Powered by Mailchimp
wijzig jouw gegevens
afmelden (snik)

AANMELDEN