Copy

Kim en Wendy vertrekken naar Chiclana 


helaas maar voor even ...

De spanning stijgt

Op 14 maart vliegen we weer naar Chiclana. De volgende dag hebben we een bespreking bij de bank om te zien hoever zij ons kunnen helpen bij het verwezenlijken van onze droom. Via Facebook hebben we al het een en ander verteld, maar mocht je geen Facebook hebben of ons niet volgen (foei, doe dat eens vlug) zetten we hier kort uiteen wat de plannen zijn.

Hoe ver zijn we? 
We hebben in Chiclana inmiddels een team van mensen om ons heen verzameld. Zij geloven in ons project en helpen ons waar ze kunnen. Een van hen is Pablo. Hij werkt voor een agentschap dat zakelijke subsidies beheert. In januari zaten we bij hem aan tafel en sprak hij de memorabele woorden: 'Met het businessplan dat jullie hebben gemaakt krijgen jullie met gemak een zakelijke lening bij de bank.’ 

Going to the bank
Dus gaan we naar de bank. De afspraak staat, het businessplan is bijgewerkt en netjes ingebonden. Niets is aan het toeval overgelaten, zoals je van twee degelijke hollandse meisjes kunt verwachten. Overtuigen we die bankdirecteur straks? Aan temperament, positiviteit en enthousiasme zal het tijdens het gesprek niet ontbreken. Precies zoals het twee vurige Andaluzas betaamt. Kortom: de Holandaluzas zijn klaar voor Chiclana ... is Chiclana klaar voor ons? Als ze maar niet klaar MET ons zijn.
Yep, met een beetje humor proberen we het luchtig te houden. Maar we weten dondersgoed dat dit de allesbeslissende reis wordt. 
Is dit voorlopig de laatste keer dat we naar Chiclana gaan? Of vertrekken we na deze reis juist voorgoed die kant op?   

KLIK OP DE FOTO VOOR 
... het laatste bericht op de website.
... de filmpjes op ons YouTube kanaal.
... de blog waarin het begin van ons avontuur beschreven staat.
Zelfs de finca wacht op ons 

De finca staat nog steeds te koop! Zou ze op ons wachten? Waarschijnlijk hebben we gewoon dik mazzel dat het huis veel te groot is om als zomerhuisje te dienen voor de tienduizenden Spanjaarden die zomers vanuit het Spaanse binnenland richting de kust trekken. Ons hoor je niet klagen.

Het is een tijdje geleden dat we de foto's met jullie deelden. Mocht je je geheugen willen opfrissen, op de website staan foto's van alle vertrekken. Van beide verdiepingen hebben we zelfs een virtuele rondleiding toegevoegd. Klik op de foto hieronder om even lekker rond te neuzen.
Deel
Tweet
Deel
Stuur door via e-mail
Copyright © 2018 B & B Las dos hermanas


Wil je jouw instellingen aanpassen?
Je kunt hier jouw gegevens wijzigen of je hier uitschrijven (snik).

Email Marketing Powered by Mailchimp