Copy
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Presentatie businessplan
 

De tiende kan het gebeuren ... Maandenlang zongen we de nieuwe slogan van de Staatsloterij mee, in de hoop het winnende lot in handen te hebben. Wat zouden we doen met een miljoen? Hoef je het nog te vragen? Een kwart miljoentje zou al genoeg zijn.

Deze maand ‘lenen’ we de Staats-slogan voor een ander doel. Aanstaande woensdag, 10 januari 2018 om 10 uur hebben wij namelijk de belangrijkste afspraak sinds het begin van ons project. Dan zitten we aan tafel bij een agentschap dat subsidies verstrekt aan ondernemers die zich willen inzetten voor de economische groei van de provincie Andalucia. Sinds oktober werkten we aan ons businessplan. Het is af en we staan er voor 100% achter. Een businessplan waar je Usted  tegen zegt. In achtenveertig pagina's presenteren we een marktonderzoek, een marketingplan, twee financiële prognoses voor de eerste vijf jaar van het bestaan van de Bed & Breakfast (een positieve en een minder positieve) en vertellen we wat we willen terugdoen voor de gemeente Chiclana als zij besluit ons een subsidie toe te kennen.  

Het is nu of nooit. 
Denken jullie allemaal eventjes aan ons aanstaande woensdag om 10 uur? Al die positieve energie van jullie heeft ons al zo ver gebracht. 

Veel liefs,
Kim en Wendy 

Wist je dat ... 

... onze tickets dit keer slechts 84 euro kostten?! We betalen sowieso nooit meer dan 100 euro voor een retourtje. 
Binnenkort is een lang weekendje bij De twee zussen dus goedkoper dan een weekendje Maastricht. 
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Stuur door via e-mail
Copyright © 2018 B & B Las dos hermanas


Wi je jouw instellingen wijzigen?
Klik hier om je gegevens aan te passen of om je uit te schrijven (snik)

Email Marketing Powered by Mailchimp