Copy
Twee zussen, een droom 
Lees in je browser
Van de bakermat
van de Flamenco ...

naar de streek
van paella
en sinaasappels
We zijn terug 
 
Hola <<Voornaam>>, daar zijn we weer. 
Het heeft even geduurd, maar we hebben onze vechtlust teruggevonden. We hoeven je niet te vertellen hoe groot de dip was na de laatste teleurstelling in Chiclana. Je hebt
het filmpje vast gezien.
Maar weet je, daar hebben we het gewoon niet meer over. 

Na een maandje stevig balen, zijn we voorzichtig weer eens gaan rondsnuffelen. Al snel kwamen we een geweldig leuke bestaande B&B in de buurt van Valencia tegen. Op dit moment wordt deze B&B veel gebruikt voor retraites (onder andere yoga en schilderen). Precies wat wij ook willen doen in het laagseizoen. Maar ja, in Valencia waren we zelf nog nooit. En hoe zit het daar met de vergunningen? We hebben ons lesje geleerd in Chiclana, dat gebeurt ons geen tweede keer.

Al onze tijd steken we nu dus in Valencia-research. Chiclana kenden we tenslotte ook niet. We werden er pas verliefd op toen we er per toeval kwamen. Zouden we ook verliefd kunnen worden op Valencia? Verliefd worden op mannen, hebben we nooit moeite mee gehad ...

Na een hoop heen en weer gebel met de nieuwe makelaar, hebben we besloten de B&B te gaan bekijken. Het thema van de vergunning lijkt in orde (we blijven op onze hoede, vandaar 'lijkt') en de locatie ziet er op Google Earth zeer geschikt uit.

Eind november gaan we dus naar Valencia! De missie: Ontdek je plekje. Eens zien of we jullie genoeg kunnen bieden als we daar onze droom waarmaken. En natuurliijk of we zelf de klik voelen. Hopelijk schiet Cupido keihard raak en vertrekken we alsnog. Niet nooit, niet ooit, maar binnenkort. 

Liefs, Kim en Wendy 
Stuur door aan een vriend

Nog even dit ...
Heb je onze crowdfundactie vorig jaar gemist, maar wil je ons wel steunen? Dat is mogelijk. Vanaf 2 oktober ligt Wendy's nieuwe roman in de winkel. Alle royalty's gaan linea recta naar de Spanje spaarpot, dus massaal kopen dat boek. Win-win situatie, want het is ook nog eens een fantastisch leuk boek. Om het boek direct te reserveren, klik je op de blauwe Bol.com button op de officiële webpagina van de uitgever. Door die knop te gebruiken, krijgen we nog eens 80 cent commissie ... en daar zijn wij heel blij mee. 
Ik wil jouw baby, Wendy Louise
  

Tweet
+1
Deel
Ons adres:
Las dos hermanas
Kim en Wendy Schultze
Binnenkort ergens in de provincie Valencia
España
Email Marketing Powered by Mailchimp
wijzig jouw gegevens
afmelden (snik)