Copy

DICHTERBIJ DAN OOIT!
 

Het is nu echt heel spannend

Het is stil op social media en via de privé app of e-mail. Al een tijd geen berichten meer met kreten als 'kijk eens, we hebben weer iets gevonden!', noch hartekreten op Facebook of de website. Na ons bezoek aan Iznájar in maart, werden we muisstil ...

Iznájar
Maar vergis je niet ... we zijn dichterbij dan ooit! Tijdens ons laatste bezoek aan Iznájar is er iets gebeurd wat we niet voor mogelijk hielden: we zijn weer verliefd geworden op een plek. Dit prachtige witte dorpje stoot Chiclana in een klap van haar voetstuk. 
Dus zetten we de zeilen bij en zochten als nooit tevoren naar geschikte panden.

We vonden er twee (op bovenstaande foto's een kleine impressie). Waarvan een al dienst doet als B&B, onder de naam 'Dos hermanos'. Kan het nog toevalliger?

Radiostilte
We hielden het echter stil. Telkens weer moeten vertellen dat het niet doorgaat, gaat je niet in de koude kleren zitten. Dit keer waren we van plan met knalnieuws te komen: Mensen, we gaan vertrekken! 
Er was nog meer leuk nieuws, wat we ook stil hielden. Begin april deden we een screentest voor een tv-programma dat ons wil volgen tijdens dit avontuur. Wat was het leuk, eindelijk deden we iets met zijn viertjes. Pa en ma genoten. Het voelt nu ook echt als hún avontuur, of liever 'het avontuur van ons vier'.

Tot ...

Op 23 mei waren we tot dit punt in deze nieuwsbrief gekomen. Helaas liep die dag heel anders af dan we hadden verwacht. Papa had een paar dagen eerder een bultje van zijn rug laten verwijderen en kreeg de uitslag: huidkanker.
De eerste schrik was enorm. De huisarts leek best somber. Dus annuleerden wij de reis, die voor 27 mei stond gepland, naar Iznájar. De toekomst is even niet zo zeker, het plannen moet wachten. 

Inmiddels zijn we een week verder. De arts in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gaf ons het volgende advies: 'We gaan uit van het meest positieve scenario tot het tegendeel bewezen is.' Wij volgen dit doktersadvies op.

Jullie kennen ons inmiddels langer dan vandaag en zullen dus niet verbaasd opkijken over het feit dat we al een afspraak bij de bank, bij een gestor en bij de wethouder van toerisme in Iznájar hadden ingepland. De berichten die we van een ieder van hen ontvingen op deze tijdelijke vertraging, waren hartverwarmend. Dus als iets duidelijk wordt uit deze (toch wel zwaar klote) situatie, is het dat we in Iznájar horen.

Dit is dan ook geen afstel, maar uitstel.    

We houden jullie op de hoogte.

Liefs, 
Kim en Wendy 
Toen we dit avontuur begonnen, vroegen we als eerste aan onze ouders of ze mee wilden. Hadden zij toen 'nee'  gezegd, waren we er niet aan begonnen.
Een voor allen, allen voor een! 
Screentest
Veel mogen we niet loslaten over het tv-programma dat ons zal volgen. Maar deze clip uit de screentest mogen we wel met jullie delen. Een lief moedertje en een smakelijke Don Ron. Die móeten toch gewoon mee?!
 
Copyright © 2019 B & B Las dos hermanas


Je kunt hier jouw gegevens wijzigen of je hier uitschrijven (snik)
 
Email Marketing Powered by Mailchimp