Copy

Wie had dat gedacht...
 

We gaan!

Het bericht dat niemand meer verwachtte staat nu toch echt op je scherm: we gaan! Zeven jaar nadat wij begonnen aan ons zesjarenplan (dat, laten we eerlijk zijn, best iets weg had van gekkenwerk) kunnen we het nu van de Iznájeense daken schreeuwen: Op 22 september 2022 krijgen wij de sleutel van deze schitterende dorpswoning in hartje Iznájar: het meest fotogenieke witte dorpje van Andalusië.


Don Ron
Voor de mensen die iets verder van ons af staan, beginnen we wel met minder leuk nieuws.
Onze vader Ron Schultze is op 10 april 2021 overleden. In onze laatste nieuwsbrief vertelden we al over zijn ziekte. We hebben genoten van de bonustijd (maar liefst twee jaar) die we met onze held hebben mogen doorbrengen en we zijn supertrots op de vecht- en levenslust die Ron al die tijd heeft getoond. Echter, van sommige ziektes win je het helaas niet...

Samenwonen
Al snel na het overlijden van Ron beseften we dat gescheiden blijven wonen voor ons drietjes geen optie was.

Meer dan ooit wilden we samen zijn, in een groot huis in een dorpse omgeving. Kim en Wendy verkochten hun huisje in de Friemelstraat en trokken in een tijdelijke huurwoning. We wisten hierdoor precies wat we te besteden hadden voor ons droomhuis. Inderdaad: veel te weinig voor een huis in Nederland.

En zo kwam het dat op een mooie dag Wendy de illustere woorden sprak: 'Waarom zoeken we toch niet iets in Spanje?'
Niet veel later vonden we ons paleis. Midden in het dorp Iznájar, naast de Ermita waarin de beschermheilige van het dorp woont (het is een pop, dus lekker rustig) ligt onze voordeur. Vanaf de straat lijkt het een ieniemienie woning, maar eenmaal de voordeur voorbij vouwt de woning zich langs de bergrand uit tot een méér dan volwaardige woning met vier slaapkamers, twee badkamers en een gigantisch terras met uitzicht op het grootste meer van Andalusië: El embalse de Iznájar.

We hielden het nog een tijdje stil. Wendy kon het af en toe niet helpen en deelde (niet zulke) stille hints op social media. Maar we hielden haar in toom. Het ging immers al vaak op het laatste moment toch nog fout...
Ons uitzicht 
We vertrekken
Na een bouwkundige keuring, enige onjuistheden in de papieren van de woning (gracias a Dios voor onze Spaanse advocaat die dit direct opmerkte) en met de medewerking van het halve dorp sloten we de deal. Over precies een maand is het huis van ons.

Themareizen
Een Bed & Breakfast realiseren in dit huis is niet mogelijk. Een idee waar we toch al voorzichtig vanaf gestapt waren en de reden dat we een nieuw businessplan schreven.
Wat gaan we dan doen?
Iets wat we het allerliefst doen en waar we steengoed in zijn: het organiseren van themareizen. In samenwerking met de bestaande B&B's, boutique-hotelletjes en camping verzorgt Las dos hermanas exclusieve en zorgeloze themareizen. Denk hierbij aan:
  • Spaans leren in het échte Spanje
  • Op maat gemaakte vrienden- of vriendinnenweekend
  • Indrukwekkende wandelreizen
  • Happy parents trips
Meer over deze reizen, lees je op de vernieuwde website.

Het gebeurt écht: we vertrekken.
Dat is geweldig... én confronterend.
We missen onze "badmeester" meer dan ooit. Maar we weten dat Ron trots op ons is en we nemen onze Vierde Musketier mee in ons hart. 

Onze playa
Lieve, familie, vrienden en trouwe volgers,
We willen jullie bedanken uit de grond van ons hart. Zonder jullie steun, tijdens de hele "Ik Vertrek Nooit"-periode maar ook gedurende de ziekte van Don Ron, had dit écht nooit mogelijk geweest. De sangria staat altijd koud voor eenieder van jullie ♥

Veel liefs,
Olga, Kim en Wendy
Copyright © 2022 Kim en Wendy | Las dos hermanas


Je kunt hier jouw gegevens wijzigen of je hier uitschrijven (snik)
 
Email Marketing Powered by Mailchimp