Copy

Zoveel lieve reacties!
 

Muchas gracias

Hola lieve <<Voornaam>>,

Na onze vorige nieuwsbrief, werden we overspoeld door lieve berichten. Allereerst natuurlijk geweldig bedankt daarvoor, dat doet écht goed. We hebben even gewacht met antwoorden, totdat er daadwerkelijk iets te melden was. En dat is er nu. 

Don Ron
Onze vader ging direct het circus van onderzoeken, scans en echo's in. En na twee weken kwam het verlossende woord: er zijn geen uitzaaiingen! 
Aanstaande woensdag zal pa worden geopereerd aan de tumor op zijn rug en dan is-ie weer helemaal kankervrij. In het AVL neemt men geen halve maatregelen, pa is van zijn kleine teen tot aan zijn kruin nagekeken. Wat een geweldig ziekenhuis en wat een heerlijk gevoel van zekerheid. 
Na de operatie krijgt pa nog wel een jaar lang immunotherapie, zodat we ons in de toekomst geen zorgen meer hoeven te maken om dit soort onaangename verrassingen.   

Iznájar
Wat houdt dit concreet in voor onze plannen?
Iznájar moet even wachten. Dat vinden ze in het land van mañana helemaal niet zo erg. En wij al helemaal niet (zo lang Don Ron er maar bij is).
We hebben besloten om pa (en ook ma, uiteraard) gedurende het eerste half jaar van de therapie bij te staan. Gaat dat allemaal voorspoedig? Pakken wij de draad weer op en racen naar Iznájar. Binnen drie maanden zou alles dan geregeld kunnen worden. Dat geeft ons nog drie maanden de tijd om het bedrijf op te starten, voordat Ron en Olga ook die kant opkomen. Klaar met de therapie en klaar voor de rest van ons leven.
Het contact met de verkoper van ons droomhuis is enorm hartelijk, ook hij leeft ontzettend met ons mee. Maar als hij die tent kwijt kan, doet hij dat natuurlijk. 
Mocht dat het geval zijn, dan vinden we vast wel weer iets anders. 
Er zijn daar genoeg geschikte huizen, er is maar één Don Ron.
Copyright © 2019 B & B Las dos hermanas


Je kunt hier jouw gegevens wijzigen of je hier uitschrijven (snik)
 
Email Marketing Powered by Mailchimp