Copy
Bekijk hier de online versie
Open lesmiddag POVO Utrecht
De open lesmiddag vindt voor de VMBO scholen plaats op dinsdag 14 februari 2017 tussen 13.30 uur en 15.30 uur en op woensdag 15 februari 2017 tussen 13.30 uur en 15.30 uur, voor de overige scholen.

Een digitale aanmelding voor de open lesmiddag is vereist, deze kan je vanaf 30 januari t/m 2 februari invullen op http://www.sterkvo.nl/povo/open-lesmiddag-povo.  Het niet digitaal aanmelden kan helaas leiden tot weigering van deelname aan de open lesmiddag. Wij verzoeken je vriendelijk om hier rekening mee te houden.
POVO Themabijeenkomst 25 januari
Beste PO-contactpersonen,
Komende woensdag 25 januari vindt een POVO Themabijeenkomst plaats waarin onze VO-scholen kort zullen toelichten hoe zij de brugklas hebben ingericht. Een mooie kans om kennis te maken met de scholen en al jouw vragen te stellen.
Wellicht ben je door de kerstvakantie je vergeten aan te melden. Vandaar deze herinnering, aanmelden kan alsnog via deze link . Wil je het programma bekijken, klik dan hier.
OT Training "Aanmelden bij het VO" voor PO en VO
Training Test je kennis op het gebied van de overstap PO-VO en kom meer te weten over de belangrijkste onderdelen van de overstap. Meld je hier aan voor de workshop op 8 februari. De training vindt plaats van 15.30 - 17.00 uur bij Sterk VO (Wittevrouwenkade 4, Utrecht).

 
Ons postadres is:
Naar Het VO
van Lieflandlaan 117
Utrecht, ut 3571AA
Netherlands

Add us to your address book


Wil je je afmelden als POVO contactpersoon?
Klik dan hier op afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Naar Het VO · van Lieflandlaan 117 · Utrecht, ut 3571AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp