Copy
View this email in your browser

Information
 300? - Höstlov - Visionsdag 

Gudstjänst


Nu öppnar regeringen upp för samlingar med 300 sittande. Detta är ett glädjande besked samtidigt som vi verkligen vill vara måna om varann och mötas med respekt. Vi i kårnämnden och gudstjänstrådet tittar just nu över om detta är möjligt hos oss i våra lokaler, med tanke på restriktionerna.

Vi återkommer i nästa vecka med besked om detta och hur detta påverkar våra gudstjänster.

Höstlov


Onsdagen den 28 oktober har vi öppet på kåren och i Furulundshallen för lovaktiviteter mellan klockan 15:00-17:00, pyssel, lek och sport med lite fika på mitten. Alla barn är välkomna! Om barnet är under 6 år behöver vuxen som har ansvar för barnet vara med.

Du väljer själv om du kommer till Frälsningsarmén på Snöstorpsvägen 52 eller till Furulundshallen i hörnet av Nämndemansgatan och Bryngelshusgatan. Det kommer att finnas ledare som tar emot på båda platserna. Mer information ges på plats. Du kan också ringa/smsa Johanna Samuelsson på telefon 0739- 20 93 08.


 

Visionsdag söndagen den 8 november


Söndagen den 8 november är det Fars-dag och då vill vi fira vår Pappa Gud lite extra mycket. Så vi ses på eftermiddagen (exakt tid återkommer vi med, då det beror på hur 300-gränsen påverkar oss) för att fortsätta spåna och tänka på hur visionen "Välkommen hem-Livet med Jesus" kan levas ut i vår kår.
Missa inte detta!

Välkommen till
Frälsningsarmén Halmstad
"A place to belong"

Copyright © 2020 Frälsningsarmén Halmstad, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp