Copy
Update OBS de Schakel
Bekijk in de browser
13 januari 2017
Nieuws update
Agenda
 
16 jan 2017 start CITOtoetsen
20 jan 2017 luizenpluizen
23 jan 2017 informatieavond ouders groep 8

Nieuwe leerling


Deze week is Faber de Roode bij ons op school gekomen.
Wij heten hem en zijn ouders van harte welkom en wensen Faber een fijne tijd toe op de Schakel!

Tentoonstelling Natuurfotografie

In het Natuurcentrum hangt de tentoonstelling van de het natuurfotografieproject waar groep 6, 7 en 8 aan hebben meegedaan. De leerlingen en hun ouders kunnen deze tentoonstelling kosteloos bezoeken.
Tot en met de voorjaarsvakantie hangen de foto's in een mooie ruimte bij elkaar. Na de tentoonstelling krijgen de leerlingen hun eigen foto mee naar huis (wordt op school geregeld).

Workshop Drama in groep 8

Jessica  van der Laag volg de opleiding Artiest Theater. Als stageopdracht gaat zij 4 opeenvolgende donderdagmiddagen een workshop Drama geven aan de leerlingen van groep 8. Donderdag 19 januari start zij hier mee.

Informatieavond ouders groep 8


Hierbij nodigen we de ouders van leerlingen van groep 8 uit voor een ouderavond op 23 januari 2017 op OBS de Schakel. Ook de groep-8-ouders van de Koningin Wilhelmina school en 't Ienster zullen er zijn.

De avond begint om 20.00 uur.

Het thema van deze avond is de overgang naar de BWS. Deze wordt verzorgd door Etienne Meulenbelt, coördinator onderbouw en Jolanda Beverwijk-Kiewiet, zorgcoördinator.

Zij doen dit aan de hand van het document ATP (aanname, toelating en plaatsing). Klik hier voor dit document. Het is verstandig om dit voor de ouderavond door te lezen. U kunt dan gerichter vragen stellen.

Graag zien we jullie dus op 23 januari om 20.00 uur op OBS de Schakel.

Lees meer
Copyright © 2017 OBS De Schakel


uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp