Copy
Nieuwsbrief LogicalXL
View this email in your browser
LOGICALXL BESTAAT 10 JAAR
EN TRAKTEERT!


Het is inmiddels 10 jaar geleden dat LogicalXL werd opgericht door de twee vrienden Rob Jansen en Peter Joosten. Vanuit een zolderkamer begonnen zij als leverancier van multi-mediaconsoles en Computer On Wheels (COW). 

“2006 en 2007 waren de jaren van pionieren en leggen van de juiste fundering”, vertelt Rob Jansen. “Ons business model om ons te focussen op medische ICT-hardware oplossingen voor de zorgmarkt was de juiste. Inmiddels zorgen wij er met een totaalpakket aan hoogwaardige medische ICT-apparatuur en betrouwbare dienstverlening voor dat zorgverleners meer tijd aan de patiënt kunnen geven."
LOGICALXL VERLOOT EEN WOW!
Wie jarig is trakteert. Wij waarderen dat u de levering en het onderhoud van medische ICT-apparatuur aan ons toevertrouwt. Daarvoor willen we u van harte bedanken. Maar als je vele zorginstellingen levert, elk met enkele honderden of zelfs duizenden werknemers, dan is het lastig om aan iedereen een cadeau van betekenis te geven. Omdat het geven van de beste zorgtijd aan de patiënt uw missie en onze missie is, hebben we het volgende bedacht:

Wij geven dit jaar een aantal Playstations On Wheels (POW) en Wii On Wheels (WOW) cadeau aan zorginstellingen. De eerste WOW geven wij cadeau aan een van de bezoekers van onze stand tijdens de vakbeurs Zorg & ICT, welke van 14 t/m 16 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht. Bezoek onze stand 11D032, laat uw badge scannen en wie weet ontvangen de patiënten van uw zorginstelling binnenkort een WOW! 

Bezoek ons op de Zorg&ICT en win een Wii On Wheels! 

LOGICALXL WINT AANBESTEDING UMCG

LogicalXL is de winnaar van de Europese aanbesteding voor Computer On Wheels (COW) bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en heeft hiermee de initiële levering van 250 COWs gegund gekregen. 

Het UMCG hecht veel waarde aan een ervaren leverancier die kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten levert. In de praktijktoets zijn de COWs beoordeeld op onderhoud & reiniging, arbo & ergonomie en algemeen gebruiksgemak. 

De COW is voorzien van een innovatief Nederlands energiesysteem. Dit systeem met universele verwisselbare accu’s is geschikt is voor onder andere PC’s, laptops, monitoren, infuuspalen, trolleys en COW’s bij zorginstellingen. 

NIEUW: E-HEALTH IN DE WONDZORG

Het is een succes: (wond)verpleegkundigen die met een mobieltje of tablet foto’s maken van chronische en complexe wonden en die doorsturen naar de specialist. Maar is het ook een goede wondfoto en is het wondverloop goed te beoordelen? Of sterker nog; hoe zit het met de hygiëne en de patiëntveiligheid? De medische wondcamera die specifiek voor wonddocumentatie is ontwikkeld biedt u hiervoor de oplossing. 
LOGICALXL BEDIENT BELGISCHE MARKT ZELF

LogicalXL en Prodata Systems hebben besloten om hun samenwerking aangaande de levering van de Computer On Wheels voor de Belgische markt te beëindigen. Het in goed overleg stoppen van de samenwerking tussen LogicalXL en Prodata Systems heeft te maken met een strategische keuze van beide partijen. 

Door ook de Belgische zorgmarkt zelf te gaan beheren, verwacht LogicalXL nauwer met zorginstellingen te kunnen samenwerken, zodat ook patiënten in België meer zorgtijd van artsen en verpleegkundigen mogen ervaren.

MEDISCHE PANEL PC'S
ALS BESTE GETEST


Verpleegkundigen bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk zijn enthousiast over de nieuwe vaste medische werkplekken. Voorafgaand aan de levering zijn diverse medische panel PC's van verschillende leveranciers geruime tijd op diverse afdelingen getest. De medische ACL OR-PC® van LogicalXL is als beste uit de tests gekomen. 

BELEEF LIVE ZORGINNOVATIES
EN WIN EEN WII ON WHEELS!


Bent u ook benieuwd naar zorginnovaties en wilt u kans maken op een Wii on Wheels (WOW) voor uw patiënten?

Tijdens de vakbeurs Zorg & ICT vertellen wij u onder het genot van een vers kopje koffie, een hapje en een drankje graag meer over onze zorginnovaties:

  • Medische wondcamera die gekoppeld is aan het EPD
  • Ergonomische vaste medische werkplekken.
  • Nieuwste 4e generatie COWs 
  • Closed-loop medicatietoediening
  • Innovatief multifunctioneel accusysteem dat geschikt is voor PC’s, laptops, monitoren, PAD’s, infuuspalen, trolleys en COW’s. 


Klik hier voor gratis toegangskaarten en maak kans op de Wii On Wheels.
Graag tot ziens op 14, 15 of 16 maart op onze stand 11.D032

 
Share
Tweet
Share
Pin
Forward
Copyright © LogicalXL, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mailadres is:
info@logicalxl.nl

uw gegevens wijzigen       afmelden LogicalXL nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LogicalXL · Transportweg 15 · Doetinchem, Gelderland 7007CL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp