Copy
Velkommen til den enoghalvtredsindstyvende udgave af det feministiske nyhedsbrev.
View this email in your browser
Kære læser,

Verden har ændret sig de seneste par uger og selvom kampen for feminisme er vigtig, er det også vigtigt at indrømme, når alting er svært. 

Det kan hurtigt bliver en overvældende og nedslående oplevelse at være på sociale medier eller følge med i nyhederne for tiden. Det påvirker ens mentale overskud. Et langt nyhedsbrev er måske ikke det, man trænger til. På redaktionen har vi derfor valgt, at NOTALLMAILS holder en lille pause fra vores traditionelle nyhedsbrev.

Sidder du selv med nogle af de samme følelser, så vil vi sige det samme, som vi sagde til os selv: giv dig selv tid og plads.  

I den næste tid sender vi et kortere nyhedsbrev til din indbakke, hvor vi giver dig gode links, hvis du bare har brug for noget at læse og lytte til. Det vil være vores nye format, indtil verden ser lidt mere normal ud. 

Pas godt på dig selv og på dine nærmeste!

NOTALLMAILS ANBEFALER


Skru op for lyden og dans rundt i stuen til “Femi-vibes til karantænen”. Talk Town har bedt deres følgere om at indsende deres yndlings femi-anthems og det er blevet til en fed Spotify playliste.  

Lyt til podcasten Kunsten at Kramme, hvor du kan høre om, hvordan hudsult, berøring og ensomhed spiller sammen. 

Tag en pause fra hjemmekontoret og besøg det Amerikanske museum for kvinders historie NWHM (National Women’s History Museum). Det online museum har både udstillinger, ressourcer til undervisning og links til andre fantastiske sider, som du kan bruge mange timer på at dykke ned i. CNN har også samlet en lang række af virtuelle museer, som du kan besøge hjemme fra stuen.

Gå på eReolen og lån essaysamlingen Alle spørgsmåls moder af Rebecca Solnit. Bogen er opfølgeren til Mænd forklarer mig ting, og under temaerne fortielse og tavshed væver Solnit et fintmasket billede af kønsroller og magt og gør det på en særdeles læseværdig måde.

Kan du lide #notallmails? Så send det videre til en ven.

Rulleteksterne

51. udgave af #notallmails er lavet af Louise Rasmussen, Astrid Bigoni, Giovanna Ottolini.
Layout af Louise Rasmussen. Redigering af Astrid Bigoni og Giovanna Ottolini.
Ansvarshavende redaktør er Astrid Bigoni.
Redaktionssekretær er Kenneth Skovbo Weiland.
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
Copyright © 2020 #NOTALLMAILS, All rights reserved.


Er der noget, du vil ændre?
Du kan ændre dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp