Copy
Vi glæder os til at møde dig
View this email in your browser

MØD OS PÅ TALK TOWN AARHUS

Kære ven

På lørdag den 28. september løber Talk Town af stablen på Folkestedet i Aarhus. Du kan opleve talks, deltage i workshops, danse og i det hele taget svælge i viden og oplevelser om køn, ligestilling og feminisme. 

Og så har du også mulighed for at møde os. Vi står nemlig bag workshoppen Design dit eget feministiske medie. Igennem en række benspænd sætter vi nogle tanker igang hos dig, der drømmer om at formidle feminisme eller interesserer dig for medier og feminisme. Det er i kammeret på Folkestedet kl 16 til 17.30. 

Vi glæder os til at se jer, kære læsere.

Kærlig hilsen
Sofie, Maja, Gio og Astrid fra #NOTALLMAILS

PS Du kan læse mere om workshoppen på Facebook. Og hvis du er nysgerrig på, hvad Talk Town ellers byder på, finder du det fulde program her.

💥​ OM TALK TOWN ÅRHUS 💥

Talk Town Århus finder sted d. 28. september 2019 på Folkestedet! Festivalen er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme. Talk Town er ​talks, paneldebatter og workshops, krydret med sociale og kunstneriske events som koncerter, fællesspisninger, film og performances. Det er en samtaleby, hvor der er plads til uenighed og forskellige perspektiver, der kan mødes på kryds og tværs, men som alle peger ind i samme hovedvision; ligestilling.

Der er fri entré til festivalen, og Folkestedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere. 

#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
Er der noget i dine indstillinger, du vil ændre?
Du kan ændre dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp