Copy
Tak for denne gang
View this email in your browser
notallmails banner

Kære læser

For snart fire år siden blev Donald Trump valgt til præsident og gjorde dermed sig selv til den primære motivation til at starte det første danske feministiske nyhedsbrev. For #notallmails blev født ud af trods mod et globalt politisk klima, der havde dystre misogynistiske udsigter og en dansk presse, der altid skulle fremstille feminister som ekstremister, der alle gerne så den mandlige del af befolkning udryddet.

Med #notallmails ville vi gerne formidle ligestilling og feminisme på feminismens præmisser og på en nutidig og velredigeret måde. Vi ville gerne gøre feminisme og ligestilling tilgængeligt, så man som læser ikke behøvede at have læst store teoretikere for at kunne forstå uligheden. 

Meget vand er løbet i åen siden da. Vi har udgivet over 50 nyhedsbreve og over tyve frivillige har gennem årene knoklet for at levere nyhedsbreve med både gode og dårlige nyheder. Vi har holdt livlige redaktionsmøder, hvor det feministiske engagement har været kernen i nogle ophedede debatter.

Takket være donationsplatformen 10er har det været muligt for os at samle penge ind, som er gået til de omkostninger, der har været forbundet med at drive mediet og udgive nyhedsbrevene. I juni bekendtgjorde Indsamlingsnævnet, at alle brugere af 10er skulle være registreret som indsamlinger før de lovligt kunne bruge platformen. Ansøgningen og det fortsat at være godkendt indsamling er dog mere end vores lille medie kan klare.

Samtidig har 2020 budt på både pandemi og vist os flere og flere tegn på den forestående klimakatastrofe – ting som tærer på energien hos idealistiske aktivister. Så alt i alt var tiden inde til at overveje #notallmails fremtid.
Og jeg, som chefredaktør, har måtte se i øjnene, at der lige nu ikke er den energi, det kræver for at udgive notallmails i sin nuværende form. Og derfor har jeg besluttet, at vi nu sætter #notallmails på en tidsubestemt pause. 

Dette er forhåbentlig ikke slutningen på notallmails. Måske vender vi tilbage i en ny form, der økonomisk og tidsmæssigt giver plads til igen at svinge de feministiske faner.

Tak til alle jer, der har læst trofast med, til jer der har støttet os økonomisk og til alle jer, der altid har været så engagerede i vores indbakker. #notallmails ville ikke være det samme uden jer.

På gensyn

Astrid Bigoni
Chefredaktør

Rulleteksterne


#notallmails er gennem tiden blevet til af Amalie Valentin, Maria Andersen, Giovanna Ottolini, Christine Kjær Jacobsen, Lilje Clausen, Nanna Frank Rasmussen, Abigail Josephsen, Sally Elvekjær Jordahn, Fanny Menaka Dons, Simone Hansen, Sofie Møller, Elliott Serup, Emma Ellehøj, Charlotte Riis Christensen, Mette Bierbum Bacher, Trine Porret Randahl Larsen, Maja Madsen, Kenneth Skovbo Weiland, Sofie Adelsparre, Katinka Virkelyst og mange flere. Tak til jer alle.

Ansvarshavende redaktør var Astrid Bigoni.
Copyright © 2020 #NOTALLMAILS, All rights reserved.


Er der noget, du vil ændre?
Du kan ændre dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp