Copy
View this email in your browser
Not All Mails banner

Kære ven,

Jeg hedder Astrid og jeg er chefredaktør for #NOTALLMAILS. Jeg startede nyhedsbrevet, fordi jeg syntes, at der manglede et medie, der både tog feminisme og ligestillingsproblematikker alvorligt og samtidig formidlede sagen på en tilgængelig og nær måde. 

Som læser kan du også hjælpe med til at styrke de feministiske nyheder, uden at du behøver rejse dig fra sofaen (Det er da et nytårsforsæt der er til at overskue).

Du kan nemlig støtte #NOTALLMAILS via 10’er lige her
Støtter du vores arbejde, er du med til at skabe en bredere platform, hvor vi kan nå ud til endnu flere danskere og vise at feminisme altså ikke er en lukket fest. Du sikrer også, at vi kan komme rundt i landet og holde workshops og oplæg. Og allervigtigst, så vil din støtte betyde, at vi kan udgive et fysisk magasin med interviews med nogle af de mest prominente danske feminister i 2020. 

Så hvorfor ikke vente med fitness-medlemskabet og i stedet lave et nytårsforsæt om, at 2020 er året, hvor du skal være med til at gøre en forskel på den feministiske front?

Klik her og opret en donation på 10’er

Kærlig hilsen
Astrid Bigoni
Chefredaktør
 

INFO
10’er er en donationsplatform, hvor du kan støtte med et valgfrit beløb hver eneste gang, vi udgiver et nyhedsbrev. Dem udgiver vi cirka 14 af om året, så hvis du støtter med en 10’er, så bliver det 140 kroner om året. 
Hvis alle der modtager dette gør det, så er vi sikret et økonomisk grundlag, der kunne virkeliggøre vores vildeste drømme om at sprede det feministiske budskab!
Tekst Støt os på 10'er
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
#NotAllMails
Copyright © 2020 #NOTALLMAILS, All rights reserved.


Er der noget, du vil ændre?
Du kan ændre dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Del Del
Tweet Tweet
Send det videre Send det videre
Copyright © 2020 #NOTALLMAILS, All rights reserved.