Copy
Ouders&Kind beurs  |  Bevalbad  |  Facebook winactie! 
Bekijk de nieuwsbrief online

De eerste nieuwsbrief van De Earrebarre is een feit! Heel veel leesplezier. Lieve groet Halberta. 

OUDER EN KIND BEURS

Op 14 en 15 oktober is de ouder en kind beurs in het FEC In Leeuwarden. En de Earrebarre is erbij! Kom gezellig even langs de stand voor informatie of een praatje. Naast informatie en gezelligheid zijn er ook diverse mooie prijzen te winnen. Houd  vooral de Facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie en om kans te maken op een mooie prijs. 


 

BEVALBAD

De collectie bevalbaden breidt zich steeds verder uit. Intussen zijn er vijf baden te huur. Wanneer je op de onderstaande link klikt zie je een overzicht van de verschillende baden. 

 

WAT ZIJN NU DE VOORDELEN VAN BEVALLEN IN BAD?
  • Warm water werkt ontspannend. Hoe meer je ontspant, hoe meer endorfine je lichaam aanmaakt. Dit is een soort natuurlijke pijnstiller en zorgt ervoor dat je de weeën beter op kan vangen. Daardoor verloopt de ontsluiting over het algemeen sneller.
  • In het water kan je erg makkelijk bewegen. Hierdoor is het zoeken naar een andere houding minder zwaar dan uit het water.
  • Meestal gaat een waterbevalling wat geleidelijker waardoor het perineum ook geleidelijker oprekt.

ER IS EEN NIEUWE FACEBOOK WINACTIE!

Je maakt kans op een BIB spuugdoek van het hippe merk KipKep. De facebookpagina van De Earrebarre gaat op naar de 300 likes. Wat kun je doen om kans te maken op zo'n mooie BIB in een kleur naar keuze? 

 

Like de pagina van De Earrebarre en deel het bericht van de winactie.
Ben je al liker? Natuurlijk maak je ook dan nog kans, alleen nog even delen!

 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2016 De Earrebarre, All rights reserved.