Copy

Beste sporters,

Wat fijn om zo velen van jullie weer wekelijks of soms zelfs dagelijks in ons sportcentrum te zien! In deze nieuwsbrief een update van de laatste nieuwtjes.

Corona regels

Wij zijn heel blij dat we weer normaal open zijn. Alleen voor groeplessen dient nog gereserveerd te worden. Voor vrij fitness is dit niet nodig. Omdat het buitensporten veel sporters goed bevalt, zal de outdoor fitness de gehele zomer open blijven. Ook blijven sommige groepslessen (bij goed weer) buiten gegeven worden.

Wel willen wij iedereen vragen om de standaard regels goed in acht te nemen: dus houd rekening met elkaar, houd voldoende afstand en let op de hygiëne. We gaan er met elkaar een mooie sportzomer van maken!☀️

Back in shape met onze Vytal app! 

Dit voorjaar zijn wij gestart met ons Back in shape programma, waarbij gebruik gemaakt wordt van het voedingsplatform en de voedingsapp van Vytal. De resultaten van onze deelnemers zijn zo goed, dat we er lekker mee door blijven gaan.👏

Heb je ook interesse om naast het sporten meer aandacht te besteden aan wat je eet? Lees hier meer over ons Back in shape programma en meld je aan voor een intake bij onze (sport)diëtist Martin of 1 van onze andere coaches.

Meer info Back in shape

Woensdag 7 juli 20.00u XCORE release 65

Woensdag om 20.00u geven Anita en Ingrid de nieuwe XCORE release. De weersvoorspellingen zien er goed uit, waardoor we de release op het dak van de parkeergarage kunnen geven. Hierdoor hebben wij het aantal deelnemers kunnen ophogen en kun je nog een plekje reserveren via de app. 🎉

Lessen tijdens de zomervakantie

Vrijdag 16 juli begint zomervakantie. Tijdens de zomervakantie is het sportcentrum gewoon open. Wel zullen er in verband met vakantie een aantal lessen uitvallen. Houd daarom altijd goed de app in de gaten. De jeugdlessen gaan niet door in de zomervakantie.

Sportcrèche tijdens de zomerperiode

De reguliere openingstijden van de sportcrèche zijn maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 11.15 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. 

In de zomerperiode zal op sommige dagen geen crèche zijn. Wij geven dit aan in de app in het "groepsles tijdschema" (dus waar je normaal gesproken je trainingen reserveert). Het reserveren van de crèche kan niet via de app, maar kan alleen door een mailtje te sturen naar balie@theahoogervorst.nl of te bellen naar 0252-232657. De maximum leeftijd is 7 jaar en op zaterdag geldt een minimum leeftijd van 18 maanden.

Bootcamp wordt H.I.T.

Iedere donderdagavond geeft Anita de Vries om 20.30u een intensieve buitentraining. Tot op heden was dit lesuur bekend als: bootcamp. Vanaf heden zal de les H.I.T. gaan heten. Ofwel: High Intensity Training. De training blijft hetzelfde, alleen de naam verandert.

Niet iedereen heeft deze heerlijke training in ons lesrooster ontdekt. Maar de sporters die deze les volgen, zijn super enthousiast. Enkele reacties: "afwisselend, elke week andere oefeningen, zwaar maar niet te zwaar, geschikt voor dames èn heren, één van de beste lessen in jullie lesrooster!" Dus.... kom je ook een keer meedoen op donderdagavond 20.30u? 😃👊

Een fijne zomer! ☀️☀️

Wij wensen je een hele mooie zomer! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag! Bel 0252-232657 of mail naar info@theahoogervorst.nl.

Weer veel sportplezier gewenst en liefs van team TH Sport & Fitness
Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst