Copy

Beste sporters,

Na maanden buitensporten mag aanstaande woensdag zeer waarschijnlijk onze binnen fitness weer open! We kunnen niet wachten om jullie weer binnen te verwelkomen en zijn al druk bezig met alle voorbereidingen. 🤗 

Maandagavond horen we tijdens de persconferentie van premier Rutte of we 19 mei ook daadwerkelijk open mogen. Graag informeren wij je nu alvast wat je van ons kunt verwachten! 🎉

Wat is er vanaf woensdag 19 mei (zeer waarschijnlijk) weer mogelijk?

  • Indoor vrij fitness met maximaal 30 personen in 1 ruimte.
  • Outdoor groepslessen met maximaal 30 personen per groep.
De kleedkamers, douches, sauna's en zonnebanken moeten nog gesloten blijven. Daarnaast blijft de 1,5 meter afstand en het schoonmaken van de materialen na gebruik noodzakelijk.

Reserveren & meerdere keren per week sporten

Zowel voor groepslessen als voor vrij fitness binnen moet nog steeds vooraf gereserveerd worden (m.u.v. jeugdlessen). Dit kan heel eenvoudig via onze app. Je kunt 1 reservering tegelijk maken, maar kunt wel meerdere keren per week sporten. Zodra je trainingsuur voorbij is, kun je namelijk direct een nieuwe reservering maken (zelfs voor dezelfde dag). 

Heb je al een reservering staan, maar zie je last minute nog een plekje vrij? Dan kun je ons een dagdeel van te voren mailen of bellen en zetten wij de reservering er voor je in.

Uitbreiding outdoor groepslessen

Vanaf woensdag 19 mei wordt niet alleen de groepsgrootte uitgebreid, maar gaan we ook nóg meer outdoor groepslessen aanbieden. Marlous komt weer body balance geven op zaterdagochtend. Anita de Vries start met spinning, boxing en bootcamp! Irene en Caroline gaan ook weer spinning geven en de zumba op zaterdag van Dionne komt ook weer terug. Ook Kim-Karin gaat na Pinksteren weer zumba geven op maandagavond. Check dus snel onze app om je favoriete les te reserveren!

Fit & Shape: ideale low impact groepsles om weer te starten

Heb je al een hele tijd niet gesport en wil je weer rustig opstarten? Dan is de Fit & Shape op donderdag om 10.00u van Carmen een aanrader. Een fijne low impact groepsles waarbij verschillende opties gegeven worden om weer rustig op te bouwen. Ook voor leden die normaal deelnemen aan Fifty shape is dit een heerlijke training.

Afspraak fitness instructeur 

Ben je langere tijd niet wezen fitnessen? Dan kan het verstandig zijn weer even een afspraak te maken met 1 van onze fitness instructeurs. Wij maken dan een nieuw trainingsschema voor je en helpen je graag weer op weg! Het maken van een afspraak kan door een mailtje te sturen naar info@theahoogervorst.nl of te bellen naar 0252-232657.

Outdoor fitness blijft open

Onze outdoor fitness blijft de gehele zomer open! Voordeel van outdoor fitness is dat je hiervoor vanaf 19 mei niet hoeft te reserveren en je traint lekker in de buitenlucht. Tip: combineer binnen fitness met buiten fitness. Door vóór of ná je geplande indoor trainingssessie de outdoor fitness in te gaan, kun je langer sporten!

Iedere vrijdag Fitnesstival

Vanaf aanstaande vrijdag organiseert Charlie weer iedere vrijdagavond Fitnesstival! Vanaf 19.30u draaien we extra lekkere beats en zorgen we voor de juiste vibe voor een perfecte trainingssessie. Zien we je vrijdag? 🎉

Back in shape programma geslaagd!

Afgelopen maand hebben er maar liefst 60 sporters meegedaan aan ons nieuwe Back in shape programma. Wat zijn we ontzettend trots en blij met het resultaat dat velen van jullie behaald hebben. Er wordt weer vaker gesport, de conditie is in veel gevallen flink vooruit gegaan en er zijn heel wat kilo’s afgevallen of omgezet in spiermassa.

Het Back in shape programma bestaat uit een intake, een persoonlijk trainingsschema, een wekelijks weeg- en coachmoment, een persoonlijk eetschema en gebruik van de Vytal app met honderden gezonde gerechten. Wil je ook graag aan ons Back in shape programma deelnemen? Check dan onze website.

Crèche open op maandag, woensdag en vrijdag

De crèche gaat vanaf woensdag 19 mei weer meer ochtenden open, namelijk op: maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 11.15 uur. Onze crècheleidster van de zaterdagochtend heeft sinds kort een nieuwe baan, waardoor er momenteel geen crèche meer is op zaterdag.

Nieuw: wandel work-out

Afgelopen woensdag organiseerde Carmen haar eerste wandel work-out. We begonnen met een warming up bij het sportcentrum en gingen daarna met gewichtjes en stevige pas naar het parkje tegenover het sportcentrum. De eerste wandel work-out was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Doe je volgende keer ook mee? De wandel work-out is iedere woensdag om 9.30u. Reserveren kan via de app! ☀️

Zien we je snel?

Nu de indoor fitness open gaat en we weer circa 50 groepslessen per week aanbieden, hopen we iedereen weer heel snel te zien. Samen gaan we er tegenaan!
 
Sportieve groeten en liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst