Copy

Beste sporters,

Allereerst een compliment aan jullie! Wat fijn om te zien dat meer dan de helft van onze leden gebruik maakt van onze outdoor fitness en de vele small group trainingen die wij buiten aanbieden. Hier worden we echt heel blij van! 🤗 En dan te bedenken dat er ook nog heel veel leden thuis onze online lessen volgen.

Maar het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als al onze clubleden gebruik maken van onze outdoor faciliteiten. Heb jij nog een beetje koudwatervrees? Weet je niet meer hoe je moet reserveren in de app? Zou je graag een trainingsschema willen voor onze outdoor fitness? Of is er een andere reden die je tegenhoudt? Bel of mail ons! Wij helpen je heel graag op weg! (En trouwens niet alleen met sporten, maar ook met voeding. Want binnenkort kunnen we onze leden iets heel gaafs aanbieden. Meer hierover verderop in deze nieuwsbrief!)

Kom vaker dan 1x per week sporten

Weet je dat je inmiddels vaker dan 1x per week gebruik kunt maken van onze outdoor faciliteiten? Wel is het zo dat je maar 1 reservering tegelijk in het systeem kunt zetten. Heb je reeds een reservering staan, maar zie je last minute (2 uur van tevoren) nog een plekje vrij? Bel ons even, dan maken wij een extra reservering voor je.

Weet je dat onze outdoor fitness nog veel ruimer is dan vorig jaar? Check de video!

Zondag open

Goed nieuws... Sinds kort is onze outdoor fitness ook op zondag open van 8.30 tot 12.30 uur. Reserveren kan via de app. We love ☀️days!

Nog meer (virtual) small group trainingen

Ons buitenaanbod small group trainingen (waaronder xcore, body pump, body combat, spinning, full body training) breiden we steeds verder uit. Daarnaast hebben we sinds deze week iets nieuws... de online lessen xcore, zumba en body combat kun je nu ook op het scherm in onze outdoor fitness meedoen. Super leuk wanneer je een 2e keer in de week wilt trainen en de small group trainingen met instructeur zitten vol.

Afgelopen maandag hadden onze xcore fans de primeur met een virtual xcore van Roald en de reacties waren zeer positief! Check onze app voor de tijden en om te reserveren.

Fifty fitness start weer

Vanaf morgen start ook de Fifty Fitness in onze outdoor fitness. Wil je op een rustige manier veilig en verantwoord aan je gezondheid werken? Dan ziet John je heel graag iedere woensdag om 10.30u op zijn Fifty Fitness. Reserveren kan via de app, door ons te bellen (0252-232657) of een mailtje te sturen naar info@theahoogervorst.nl.

Binnenkort... 6-weeks BACK IN SHAPE programma met VYTAL voedingsapp!

Ben je ook klaar met de corona-kilo’s en lukt het je nog niet om het sporten echt goed op te pakken? Wij hebben binnenkort iets nieuws & super gaafs!

Wij gaan jullie in 6 weken coachen om weer back in shape te komen. Hiervoor gaan wij onder andere gebruik maken van de VYTAL app. Een super handige app waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw voorkeuren, allergieën èn eten met het gezin! Je hebt keuze uit meer dan 1.500 recepten en de app bevat zelfs een boodschappenlijstje en thuisbezorgd optie (via AH). Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Binnenkort vertellen we jullie meer over ons BACK IN SHAPE programma. Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden of wil je graag als eerste starten? Stuur een mailtje naar fitness@theahoogervorst.nl.

Online lessen

Natuurlijk zijn er de afgelopen weken ook weer nieuwe online lessen opgenomen. Zoals een zumba van Kim-Karin, een xcore van Roald, verschillende korte maar krachtige work-outs van Lucy, een body shape en xcore van Ingrid en twee heerlijke yogalessen van Marlous. Heb je een speciaal verzoek qua online lessen? Laat het ons weten!

Tot slot

Zoals je weet, loopt je abonnement gewoon door tenzij je je abonnement hebt bevroren. Is je abonnement bevroren, maar wil je weer starten? Stuur een mailtje naar info@theahoogervorst.nl, dan activeren wij je abonnement weer.

Tot heel snel en blijf gezond! ❤️🍏

Veel liefs van team TH Sport & Fitness 

Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst