Copy

Beste sporters,

Wij hopen dat je volop geniet van de zomer ☀️, maar natuurlijk ook lekker blijft doorsporten. Lees in deze nieuwsbrief onze laatste nieuwtjes!

Lessen tijdens de zomervakantie

Vrijdag 8 juli begint de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie is het sportcentrum gewoon open. Wel zullen er in verband met vakantie een aantal lessen uitvallen of vervangen worden door virtual lessen. Houd daarom altijd goed de app in de gaten. Daarin vind je ons actuele rooster. De jeugdlessen gaan niet door in de zomervakantie.

Online lessen op je vakantieadres!

Onze virtual lessen kun je in ons sportcentrum volgen, maar ook op je vakantieadres. Ga naar thsportenfitness.nl/online-trainingen/ en vind hier al onze online lessen van de afgelopen 2 jaar. Heb je nog geen wachtwoord? Deze kun je ook heel eenvoudig en snel opvragen via deze link.

Crèche tijdens de zomervakantie

In de schoolvakantie (11 juli t/m 21 augustus) is de sportcrèche geopend op maandag, woensdag en de eerste 4 zaterdagen. Tijdens de schoolvakantie is er geen crèche op de vrijdagen en niet op zaterdag 13 en 20 augustus. Na de schoolvakantie wordt het reguliere crècherooster weer hervat.

Back in Shape programma succesvol

Steeds meer leden volgen ons back in shape programma. En met succes! Wil je ook wat kilo's kwijt of spieren erbij? Of wil je gewoon een stok achter de deur en de juiste begeleiding om nu eens echt je leefstijl te verbeteren? Meld je dan aan voor ons Back in shape programma!

Tijdens dit programma heb je wekelijks een afspraak met onze diëtist Martin en maak je gebruik van onze Vytal app met dagelijks variërende eetschema's die helemaal zijn afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Als lid kun je het programma voor een maand doen of langer (aanvangsmaand € 49, daarna € 29,50). Aanmelden kan bij de balie of door een mailtje te sturen naar info@thsportenfitness.nl.

Vragen of tips? Laat het ons weten!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer(vakantie)! 🏖️ Heb je vragen of tips? Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar info@theahoogervorst.nl of spreek ons aan als je bij ons bent.

Tot snel en liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Openingstijden outdoor fitness:
Ma-do 7.30 - 22.00u
Vr 7.30 - 21.30u
Za-zo 8.00 - 15.00u

Uitschrijven van de mailinglijst