Copy

Beste sporters,

Hierbij weer een kleine update naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag. Daarnaast delen we graag onze laatste nieuwtjes en activiteiten!

Alle maatregelen op een rijtje


Graag zetten we alle maatregelen nog even voor je op een rij:
  • Voor binnensporten is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (QR code) verplicht.
  • De outdoor fitness en buiten groepslessen zijn ook toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs.
  • Voor sportcentra geldt geen vervroegde sluitingstijd.
  • Nuttig je iets van onze bar, dan is een vaste zitplaats verplicht.
  • Vanaf 20.00u mogen wij alleen consumpties "to go" verkopen.
  • Doordat een coronatoegangsbewijs verplicht is, hoeft er in het sportcentrum geen mondkapje gedragen te worden (mag wel!) en geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Toch willen wij iedereen vragen om elkaar waar mogelijk de ruimte te geven.
  • Daarnaast gelden nog steeds de basisregels: dus blijf thuis bij klachten!

NIEUW: outdoor small group training van Fleur!

Vanaf aanstaande donderdag geeft onze stagiair Fleur 2x per week een outdoor small group training. De les is voor iedereen toegankelijk; zowel beginners als gevorderden. Het is een intensieve training waarbij zowel conditie als kracht aan bod komen. Er wordt gewerkt met gewichtjes, kettlebells en andere attributen. Iedere week is de small group training anders. Dit maakt het afwisselend en uitdagend!

De training wordt gegeven op maandag om 10.00 en op donderdag om 18.30 uur. Reserveren kan via de app!

EXTRA outdoor H.I.T. maandag 9.00u

Voor onze fanatieke buitensporters zal Anita de Vries de komende weken een extra H.I.T. training geven op maandagochtend om 9.00 uur. Vandaag was de eerste H.I.T. op maandagochtend en de opkomst was groot! Net als bij small group training wordt er gewerkt met diverse attributen. Een heerlijke intensieve intervaltraining die zeker het proberen waard is! Naast de H.I.T. op maandagochtend geeft Anita de Vries ook H.I.T. op donderdag om 20.30 uur.
 

EXTRA body pump dinsdag 21.00u

Omdat alle avond pump uren altijd snel vol zitten, is er aanstaande dinsdag om 21.00u een extra pump uur van Jaco. Kom je ook?

Bij voldoende animo zullen wij dit lesuur wekelijks blijven aanbieden. Reserveren = komen! Maar dit geldt uiteraard voor al onze lesuren (tenzij je klachten hebt natuurlijk 😊).

Ashtanga yoga zondag 21 & 28 nov.

Zondag 21 en 28 nov. geeft Jan Paauw van 10.00 tot 11.15 uur een introductieles Ashtanga Yoga. Dit is een intensieve yogavorm waarbij je iedere keer dezelfde serie houdingen doet. Hierdoor kun je gedachteloos in de flow meegaan en verdieping vinden in de houdingen. Aanmelden voor 1 van de 2 lessen kan door een mailtje te sturen naar info@theahoogervorst.nl. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt.

Zumba Kerst Special zondag 12 december

Save the date: zondag 12 december geven Dionne en Kim/Karin samen een swingende Zumba Kerst Special. Een 1,5 uur durende Zumba work-out voor leden en niet-leden. Deelname is voor leden gratis, voor niet-leden € 5,-. Binnenkort volgt meer informatie over hoe je kunt aanmelden. Maar zet deze datum alvast in je agenda!

Marianne met pensioen!

Onze lieve collega Marianne is haar laatste dagen tot haar pensioen aan het aftellen. Woensdagochtend 24 november is zij voor het laatst. Je bent die ochtend van harte uitgenodigd voor koffie en wat lekkers. Wel verzoeken wij iedereen de Corona maatregelen in acht te nemen. Dit betekent: een vaste zitplaats als je iets eet/drinkt en bij klachten blijf je uiteraard thuis. Wil je drukte vermijden, dan kun je ook a.s. woensdagochtend/avond, donderdagavond of maandag langskomen om Marianne gedag te zeggen!

Wij wensen je weer veel sportplezier en gezondheid toe! Mocht je vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag! Bel 0252-232657 of mail naar info@theahoogervorst.nl.

Liefs van team TH Sport & Fitness
Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst