Copy

Beste sporters,

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Vaak gaat dit gepaard met goede voornemens, zoals meer bewegen of gezond eten. Ondanks de lockdown willen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie het nieuwe jaar gezond starten! 🍎 

Gratis online cursusboek gezonde voeding

Naast onze online lessen, de materiaal uitleen en gratis personal training, hebben wij nog iets extra’s voor jullie. Download nu gratis ons online cursusboek "gezonde voeding"! 
 
Het cursusboek bevat veel informatie over gezond afvallen, inclusief een basisdieetlijst. Maar ook als je geen kilootjes kwijt hoeft, maar wel een gezonder voedingspatroon wilt, vind je in dit online cursusboek veel handige tips en weetjes. Een echte aanrader!

Download cursusboek gezonde voeding

Jeugdlessen weer van start + roosterwijziging

De scholierenfitness en kids/jeugd boxing gaan vanaf vandaag weer van start. De jeugdlessen worden tijdens de lockdown gegeven in onze outdoor fitness. Dus kleed je warm aan!

Scholierenfitness van donderdag naar woensdag

Wel vindt er een belangrijke wijziging plaats. De scholierenfitness op donderdag wordt vanaf heden op woensdag gegeven om 18.30u door Inez en Laura. Op maandag wordt Vico vervangen door Inez en Frank.

Online lessen

De afgelopen 2 weken zijn er weer veel nieuwe lessen online gezet op onze website. En er volgen er deze week meer. 💪 Dus check snel onze website en doe lekker mee!

1x Gratis personal of duo training tijdens de lockdown

Heb jij al gebruik gemaakt van je gratis personal of duo training in onze outdoor fitness? Stuur een mailtje naar info@theahoogervorst.nl, dan plannen wij een afspraak voor je in. 

Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in ons sportcentrum. ❤️ We wachten de persconferentie van 12 januari in spanning af en zullen jullie uiteraard weer snel informeren daarna.

Voor de tussentijd... blijf lekker in beweging en blijf gezond! 🏃🍏

Veel liefs van team TH Sport & Fitness 
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © * 2020 * TH Sport &Fitness, all rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp