Copy

Beste sporters,

Hopelijk heb je lekker doorgetraind deze zomer.☀️ En anders is het nu tijd om het sportritme weer op te pakken. Lees meer over onze laatste nieuwtjes en komende activiteiten. We gaan er samen met jou weer tegenaan en een mooi sportseizoen van maken!

Jeugdlessen weer gestart!

Vorige week is de jeugd boxing en scholierenfitness weer gestart. Vindt jouw zoon/dochter het leuk om een gratis proefles mee te doen? Stuur dan een mailtje naar balie@theahoogervorst.nl. Meer informatie over onze jeugdlessen vind je hier.

Interactieve workshop "Verbeter je leefstijl door goed te slapen"

Bij een gezonde leefstijl denk je snel aan voldoende bewegen en gezonde voeding. Maar ook slaap is een ontzettend belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Echter, 25% van alle Nederlanders slaapt slecht.
Op dinsdag 11 oktober wordt in ons sportcentrum een interactieve workshop gegeven met als thema "Verbeter je leefstijl door goed te slapen". Deze 1,5 uur durende workshop wordt verzorgd door de psychologen en slaapexperts van slaapmakend.nl. De kosten bedragen € 65,- per persoon. Inloop vanaf 18.45u, aanvang workshop 19.00u. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname en VOL = VOL.

Meer info over de workshop en het aanmeldformulier vind je hier.

Sauna ook 's avonds op aanvraag

Om energie te besparen zullen de sauna's vanaf heden niet standaard aanstaan. Wil je gebruik maken van onze Zweedse sauna's of Turks stoombad? Geef dit minimaal een half uur van te voren aan bij de balie. Dan zorgen wij dat deze lekker warm is zodra je er in wilt. Badkleding is toegestaan in de sauna, maar niet verplicht.

Afvallen met ons Back in shape programma

Steeds meer leden volgen ons back in shape programma. En met succes! Wil je ook wat kilo's kwijt of spieren erbij? Of wil je gewoon een stok achter de deur en de juiste begeleiding om nu eens echt je leefstijl te verbeteren? Meld je dan aan voor ons Back in shape programma!

Tijdens dit programma heb je wekelijks een weeg/coach afspraak en maak je gebruik van onze Vytal app met dagelijks variërende eetschema's die helemaal zijn afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Als lid kun je het programma voor een maand doen of langer (aanvangsmaand € 49, daarna € 29,50). Aanmelden kan via deze link of door een mailtje te sturen naar info@thsportenfitness.nl.

Aanpassing kledingvoorschrift fitness

Tot op heden was het dragen van een shirt met mouwtje verplicht in onze fitness beneden. Op veler verzoek laten wij dit kledingvoorschrift voor dames vervallen. Voor heren geldt nog wel dat singlets niet zijn toegestaan. 

Uiteraard blijft hygiëne voorop staan. Wij vragen daarom iedereen om na gebruik de toestellen schoon achter te laten, gebruik te maken van een handdoek op de toestellen en geen buitenschoenen te dragen in de zalen.

Neem een vriend of vriendin mee!

Heb je een vriend of vriendin die ook graag kennis wil maken met ons gezellige sportcentrum? Neem hem/haar mee voor een gratis proefweek! Want samen sporten is nóg leuker! Aanmelden voor een gratis proefweek kan via deze link.

Vragen of tips? Laat het ons weten!

Wij wensen iedereen weer veel sportplezier! Heb je vragen of tips? Wil je een nieuw trainingsschema of is er iets anders waarmee wij je kunnen helpen? Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar info@theahoogervorst.nl of spreek ons aan als je bij ons bent.

Tot snel en liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst