Copy

Alle heren opgelet: meld je aan voor ons Sunday Event!

Op zondagochtend 27 maart organiseert onze fitness instructeur David een evenement om ook onze mannelijke fitnessers kennis te laten maken met onze groepslessen. Het event start om 9.30u en je volgt drie groepslessen van 30 minuten: spinning, LXR en HIT.

Spinning
Spinning is de meeste sporters wel bekend. Spinning is hard werken en kost liters zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint is vaak niet meer te stoppen. De gehele les is op de fiets. Door middel van staan, zitten, je weerstand verzwaren of verlichten train je jezelf naar een topconditie toe. 

LXR®
LXR is een krachttraining waarbij je in 30 minuten je hele lichaam traint. Je gebruikt hierbij een LXR sandbag van 6 of 9 kilo en voert functionele bewegingen uit zoals bijvoorbeeld squats, lunges, presses, swings en hipbridges. In combinatie met het enthousiasme van de LXR®-instructeur en de lekkere beats van de muziek word je gemotiveerd om maximaal rendement uit je training te halen en vliegen de 30 minuten voorbij!

HIT
HIT staat voor High Intensity Interval Training. HIT is een les waar iedereen aan mee kan doen. Geen ingewikkelde bewegingen, maar wel behoorlijk intensief. En dat lekker in de buitenlucht. Kracht en conditie worden tijdens de H.I.T. beiden op de proef gesteld. 

Doe je mee?

Durf je de uitdaging aan en wil je eens uitproberen of groepslessen ook iets voor jou zijn? Schrijf je dan in via de MyWellness app! Heb je niet onze app, dan kun je aanmelden door een mail te sturen naar: david@thsportenfitness.nl. 

Ook niet-leden zijn van harte welkom!

We hopen dat je er bij bent! 

Sportieve groet, 

Team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Openingstijden outdoor fitness:
Ma-do 7.30 - 22.00u
Vr 7.30 - 21.30u
Za-zo 8.00 - 15.00u

Uitschrijven van de mailinglijst