Copy

Beste sporters,

Wij wensen je hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021! 🎄🌟 Maak er met elkaar iets bijzonders van. ❤️ Bekijk hier onze kerstgroet!

Laatste nieuws

Sinds de lockdown van 15 december hebben wij onze leden meerdere keren via de mail bericht over onze lockdown activiteiten. Mocht je deze mails niet ontvangen hebben, check dan alle informatie op: https://thsportenfitness.nl/corona-maatregelen/

13 t/m 17 jarigen opgelet: a.s. maandag Youth Fit Challenge

Op maandag 28 december van 14.15u tot 15.45u organiseert TH Sport & Fitness i.s.m. gemeente Teylingen en de Combibrug een Youth Fit Challenge op het parkeerdek van het sportcentrum. Dit om alle jongeren die gek worden van het thuis zitten een mooie challenge te bieden! 😄 

  • Gratis voor 13 t/m 17 jarigen uit Teylingen
  • Waar: outdoor fitness TH Sport & Fitness
  • Wanneer: maandag 28 december 2020 van 14.15 tot 15.45u
  • Wat: 30 minuten spinning, 30 minuten bootcamp, 30 minuten fitness

Aanmelden kan via deze link. VOL=VOL

Fitness materialen uitleen

Deze week zijn we gestart met onze materialen uitleen. En met succes! Meerdere sporters hebben al gebruik gemaakt van deze service. Vanaf maandag 28 december hervatten wij de uitleen en mag je vaker lenen (1x per 2 dagen i.p.v. per 3 dagen). Klik hier voor meer info. 

Online kerst work-out en meer online lessen!

Er staan weer nieuwe lessen online, waaronder een heerlijke X-MAS xcore en kerst work-out van Anita, een pilates en yin yang yoga van Carmen, een body combat en body balance van Irene en een buikspierkwartier van Inez en Martin. Bekijk alle online lessen op onze website of via YouTube. Volgende week volgt er nog meer!

1x Gratis personal of duo training tijdens de lockdown

De outdoor fitness mag helaas niet open, maar wij mogen wel personal training of duo trainingen verzorgen. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar info@theahoogervorst.nl. Actieve leden krijgen 1 personal of duo training gratis van ons en er is de mogelijkheid om een 5-rittenkaart aan te schaffen.

Volg ons en maak kans op 1 maand gratis sporten

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Juist in deze lockdown proberen wij jullie zoveel mogelijk via onze socials te stimuleren om te blijven bewegen. Dus volg ons op Facebook en Instagram en maak kans op 1 maand gratis sporten (na de lockdown). 30 December maken wij de prijswinnaar bekend!

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Trekking kerstloterij en kerstgroet voor sportcrèche kinderen!

En als je ons gevolgd hebt op Instagram en Facebook, check dan meteen of je iets gewonnen hebt met onze kerstloterij. De winnende lotnummers zijn via Facebook en Instagram bekend gemaakt! Tot slot vind je op onze socials nog een speciale kerstgroet voor onze sportcrèche kinderen van juf Linda!

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen! 🎄🌟 Maak er met elkaar iets moois van en blijf gezond! ❤️

Liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © * 2020 * TH Sport &Fitness, all rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp