Copy

Beste sporters,

De afgelopen week was voor ons een feestje.🎉 Wat zijn we blij om jullie weer binnen te zien! Vanaf vandaag mag ook onze bar en sauna weer open. En vanaf dit weekend is ook de zaterdag-crèche weer geopend. Helaas ook iets minder nieuws, want onze groepsdocenten Simone en Lucy kunnen om gezondheidsredenen de komende periode geen lesgeven. Wij wensen hen veel beterschap! 🍀

Sauna en Turks stoombad open

Onze sauna's en het Turks stoombad mogen weer gebruikt worden. Vanaf 18.00u staan de sauna's standaard aan. Wil je overdag gebruik maken van de sauna, geef het dan een half uurtje van tevoren aan bij de balie.

Crèche op zaterdag

Ook de crèche op zaterdag is weer open! Vanaf heden is er dus crèche op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 11.15 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Wil je gebruik maken van de crèche, dan graag even per mail reserveren via balie@theahoogervorst.nl.

(Tijdelijk) vervallen lesuren

Zoals jullie al konden lezen zitten Simone en Lucy even in de lappenmand. Voor een deel van hun lesuren hebben wij vervanging kunnen vinden, maar helaas niet voor alle uren. De spinning op dinsdagochtend en total body spinning op donderdagochtend zijn voorlopig virtual spinning uren.
Ook voor de total body fitness van Lucy op dinsdagochtend hebben wij geen vervanging kunnen vinden. Sporters die normaal dit lesuur volgen, zijn op dinsdagochtend van harte welkom in de fitness beneden of bij de xcore om 9.00u of pilates om 10.00u. Al deze lesuren zijn terug te vinden in de reserveringsapp.

Nieuwe bekleding fitnesstoestellen

Hebben jullie de nieuwe bekleding in onze fitness beneden gezien? 🤩 Tijdens de lockdown is er door ons team flink geklust! Niet alleen de fitnesstoestellen zijn opnieuw bekleed, ook wordt de oude spinningzaal omgetoverd tot yogastudio. Stap voor stap volgen er meer vernieuwingen. Wordt vervolgd…

Start 1 februari met het "Back in shape programma"

Ben jij er klaar voor om nu eens écht met je voeding en sportschema aan de slag te gaan? Dan is ons Back in shape programma perfect voor jou!

Meld je nu aan voor ons Back in shape programma. Verlies in no time meerdere kilo's en voel je fitter dan ooit! Wij helpen je met het totale plaatje: voeding, trainingen en mindset. Wekelijks heb je een coach/weegmoment met onze diëtist/fitness instructeur. Ook krijg je een unieke voedingsapp waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doel te bereiken. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie en kosten of mail naar info@theahoogervorst.nl.

Tot slot

Wij hopen jullie allemaal weer heel snel te zien! Heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar: info@theahoogervorst.nl. Of loop gezellig bij ons langs aan de balie.

Tot snel en liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Openingstijden outdoor fitness:
Ma-do 7.30 - 22.00u
Vr 7.30 - 21.30u
Za-zo 8.00 - 15.00u

Uitschrijven van de mailinglijst