Copy

Beste sporters,

Het nieuwe sportseizoen is in volle gang en bijna iedereen heeft het sportritme weer opgepakt. Wij krijgen veel energie van alle enthousiaste sporters en hopelijk jullie ook van ons!

Corona update

De gezondheid en veiligheid van onze sporters en het team heeft onze hoogste prioriteit. Vandaar dat wij deze nieuwsbrief hier ook mee beginnen. We zijn blij dat de meeste sporters inmiddels gewend zijn aan alle Corona maatregelen. Ook zijn we blij met alle ruimte die we zowel binnen als buiten hebben. En met ons ventilatiesysteem dat voldoet aan alle RIVM regels. Daarnaast blijven we continue verbeteringen aanbrengen als dit de veiligheid ten goede komt.

Nu de Corona besmettingen regionaal weer oplopen, willen wij al onze sporters vragen de Corona-maatregelen goed in acht te blijven nemen:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere sporters en ons team!
  • Blijf thuis bij klachten
  • En check de overige maatregelen op onze website.
Wij vertrouwen op jullie medewerking! Dank jullie wel! 😁💪

Zondag 27 september open dag! 🎉

Zondag 27 september organiseren wij een open dag! Onze docenten zorgen deze dag voor een fantastisch lesaanbod. Uiteraard ben jij ook van harte welkom om mee te doen (de helft van de plekjes is gereserveerd voor leden). Als lid kun je vooraf reserveren via de app.

Wil je iemand meenemen die nog geen lid is, dan kan hij of zij zich aanmelden via www.thsportenfitness.nl/opendag/. Ook zijn er twee lessen voor jong en oud: boxing & xcore! En de crèche is geopend van 09.45 tot 12.15 uur. Dus neem gerust je hele familie mee! 😁 We gaan er een gezellige dag van maken!

Meer info open dag

Plekje vrij? Maak iemand anders blij!

Het valt ons op dat steeds vaker reserveringen voor groepslessen pas op het allerlaatste moment worden geannuleerd. Heb je een groepsles gereserveerd, maar ben je toch verhinderd? Probeer dan uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les te annuleren. Dit geeft andere sporters de gelegenheid om zich nog in te schrijven.

DJ Spinning Night

Spinners opgelet!!! Dinsdag 22 september om 19.45u en donderdag 24 september om 19.30u geeft Anita de Vries een speciale spinningles met als thema: DJ Spinning Night! 🎉💥 Een uur spinnen op de heerlijke beats van DJ spinning muziek en met extra disco verlichting. Dit feestje wil je niet missen! Ben je er bij? Reserveer snel een plekje via de MyWellness app. VOL=VOL

Kids boxing gestart!

Kids boxing is weer gestart.. Wat een toppers!! 🥊 Wil jouw zoon of dochter ook leren boksen? Er zijn nog een paar plekjes vrij op donderdag 16.30u (8-11 jaar) en 17.30u (11-15 jaar). Check onze website voor meer info. Daarnaast geven wij ook scholierenfitness op maandag en donderdag om 18.30u! 

Wij wensen je weer veel sportplezier!
Liefs van team TH Sport & Fitness
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © * 2020 * TH Sport &Fitness, all rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp