Copy

Beste sporters,

Wij zijn er klaar voor èn klaar mee! Klaar met de corona-kilo’s. En met het uitstellen van onze sportvoornemens! Gelukkig hebben we een prachtige outdoor fitness waar al veel leden gebruik van maken. Outdoor fitness, outdoor groepslessen, online groepslessen; bij TH Sport & Fitness kun je ook tijdens de lockdown gewoon doorsporten. Uiteraard veilig en verantwoord binnen de richtlijnen van de overheid. Daarnaast hebben wij vanaf nu iets nieuws & super gaafs...

NIEUW: uniek afvalprogramma, gratis voor leden tot 15 mei 2021

Wij gaan jullie coachen om weer back in shape te komen! Tijdens het BACK IN SHAPE programma word je intensief begeleid op het gebied van training en voeding.

Hierbij maken we gebruik van de Vytal app. Een super handige app waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw voorkeuren, allergieën èn eten met het gezin! Je hebt keuze uit meer dan 1.500 recepten en de app bevat zelfs een boodschappenlijstje en thuisbezorgd optie (via AH).

Tijdens het BACK IN SHAPE programma maken we een persoonlijk (outdoor) trainingsschema voor je en wekelijks word je gewogen en gemeten. Daarnaast coachen we je via de VYTAL-chatfunctie om je tussentijds goed op weg te houden. Afvallen was hierdoor nog nooit zo makkelijk! 

Om iedereen goed te kunnen begeleiden hanteren wij een maximum aantal deelnemers van 50 personen. Dus wees er snel bij!

MEER INFO BACK IN SHAPE
AANMELDEN BACK IN SHAPE

Beterschap voor Carmen en Lucy

Fanatieke online sporters lieten ons weten dat ze Carmen misten in het recente online lesaanbod. Dit klopt helaas. Carmen heeft tijdens de huidige lockdown haar arm gebroken en is momenteel aan het herstellen. Ook Lucy is aan het herstellen van een operatie. Wij wensen Carmen en Lucy allebei heel veel beterschap en hopen dat zij jullie snel weer kunnen verblijden met hun heerlijke (online) lessen!

Vanaf a.s. maandag ook body balance lessen buiten

Maandag 12 april starten wij met de body balance lessen buiten! Irene zal deze lessen geven op maandag om 19.30u en zaterdag om 9.30u. Voor ons is het ook even uitproberen hoe jullie deze lessen buiten zullen ervaren. Wij hebben er in ieder geval zin in en hopelijk jullie ook! Reserveren kan via de app. Zorg wel dat je lekker warm bent aangekleed. Dus veel laagjes en het liefst ook handschoenen. En neem eventueel een dekentje mee voor de cooldown.

Zien we je snel weer?

Velen van jullie weten inmiddels de weg naar onze outdoor fitness of onze outdoor groepslessen weer te vinden. Ben jij nog niet opgestart? Wij helpen je graag weer op weg. Bel of mail ons als je een afspraak wilt met 1 van onze fitness instructeurs (voor bijv. een outdoor trainingsschema) of als wij je op een andere manier kunnen helpen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0252-232657 of per mail: info@theahoogervorst.nl.

Tot heel snel en blijf gezond! ❤️🍏

Veel liefs van team TH Sport & Fitness 

Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst