Copy

Beste sporters,

Een korte nieuwsflash om jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes!

Koningsdag open van 8.30 tot 12.30u

Leuk nieuws, want op Koningsdag zijn wij in de ochtend gewoon open. De outdoor fitness is geopend van 8.30u tot 12.30u. En we hebben deze ochtend nog meer voor jullie in petto. Om 9.30u geeft Simone een heerlijke spinningles en Carmen pilates. En om 10.30u verzorgt Ingrid een gezellige ouder+kind xcore les!

Reserveren kan via de app. Kinderen die willen deelnemen aan de ouder+kind xcore kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: balie@theahoogervorst.nl (graag de leeftijd en naam van je kind er bij vermelden. De ouders zelf reserveren gewoon via de app).

Carmen gestart met outdoor lessen

Nog meer goed nieuws, want Carmen is vandaag ook gestart met het geven van outdoor lessen! Na haar armbreuk was Carmen even uit de roulatie. We zijn blij dat het goed gaat en Carmen weer lekker voor de groep kan staan! Carmen gaat de volgende lessen buiten geven:

  • Maandag 13.30u pilates
  • Dinsdag 18.30u pilates
  • Donderdag 10.00u fifty shape
  • Vrijdag 9.30u callanetics
De pilates lessen worden iets aangepast, nu deze buiten gegeven worden, zodat jullie het niet koud krijgen. Maar kleed je voor de zekerheid extra warm aan. Carmen kijkt er enorm naar uit om jullie weer te zien! Dus reserveer snel en wie weet zien we je morgen al!

Dit was onze nieuwsflash! Tot snel weer en sportieve groetjes van team TH Sport & Fitness 

Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst