Copy

Beste sporters,

Wat geweldig om velen van jullie dagelijks in onze outdoor fitness te zien! Ook wordt er weer veel gebruik gemaakt van onze online lessen. Super dat jullie zo enthousiast blijven sporten. Daar doen we het voor! En we blijven ons aanbod uitbreiden. 

6 nieuwe online lessen! 🙌

Vandaag zijn er maar liefst 6 nieuwe lessen online gezet! Lucy heeft een nieuwe shape workout en power pilates opgenomen. Carmen verwent je met een pilates workout. En Anita H. maakt er een online feestje van met XCORE 68, een basis steples en een steples voor gevorderden. Binnenkort volgen er nog meer nieuwe online lessen, waaronder pump, combat en callanetics.

De online lessen vind je op onze website thsportenfitness.nl/online-trainingen/. Via deze link kun je ook het wachtwoord aanvragen. 

Reserveren voor video spinning 

Momenteel kun je zonder reservering video spinnen. Nadeel hiervan is dat je nooit zeker weet of er plek is. Daarom kun je vanaf zondag 26 december weer via de app reserveren voor video spinning. 

Small group trainingen 

Onze fitness instructeurs/stagiairs Fleur, Koen en Jorn zullen vanaf maandag 27 december small group (duo) trainingen organiseren van 40 minuten. Dit is een intensieve interval training waarbij zowel conditie als kracht aan bod komen. Er wordt gewerkt met gewichtjes, kettlebells en andere attributen. Ook de small group training kun je reserveren via de app.

Regels outdoor fitness

Wij willen iedereen vragen om vóór de outdoor training je technosleutel/ledenpas te scannen bij ons binnen. Op die manier kunnen we goed in de gaten houden hoe druk het is in onze outdoor fitness. Ook willen wij jullie vragen om te blijven letten op de hygiëne. Dus graag de toestellen na gebruik schoonmaken.

Openingstijden feestdagen 🎄

De outdoor fitness is de komende week als volgt open:

  • Vr 24 dec. 6.30 - 16.00u
  • Za 25 dec. Gesloten
  • Zo 26 dec. 8.00 - 15.00u
  • Ma 27 t/m do 30 dec. 6.30 - 17.00u
  • Vr 31 dec. 6.30 - 16.00u
  • Za 1 jan. Gesloten
  • Zo 2 jan. 8.00 - 15.00u
  • Daarna: ma t/m vr 6.30 - 17.00u, za/zo 8.00 - 15.00u

Jeugdlessen

Op maandag, woensdag en donderdag worden om 16.00u jeugdlessen gegeven. Hierdoor kan het op deze tijden soms iets drukker zijn in onze outdoor. Wij vragen hiervoor jullie begrip en zullen er op toezien dat er altijd verantwoord omgegaan wordt met de corona regels.

Je abonnement

Wij hopen dat je ook tijdens de lockdown veel gebruik blijft maken van ons sportaanbod en lekker in beweging blijft. De abonnementen lopen tijdens de lockdown door. Heb je een vraag hierover, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@theahoogervorst.nl. Wij proberen altijd mee te denken en zo snel mogelijk te antwoorden. 

Fijne Kerst ⭐

Wij danken al onze leden voor jullie lidmaatschap en enthousiasme in het afgelopen jaar en wensen je alvast een hele fijne Kerst. Geniet van de mensen die je liefhebt en we hopen je snel weer te zien!

Liefs van team TH Sport & Fitness ❤️

Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst