Copy

Beste sporters,

De zomer komt eraan en dat betekent: hard werken aan onze summer body! Wil je tips of kun je wel wat extra motivatie gebruiken? Maak een afspraak met 1 van onze fitness instructeurs. Zij maken gratis een persoonlijk trainingsschema of kunnen je meer vertellen over ons Back in Shape programma.

30 Minuten fitness programma's

Heb je weinig tijd om te sporten? Dan hebben wij verschillende 30 minuten fitness programma's waarmee je in korte tijd toch je hele lichaam traint. Vraag onze fitness instructeurs hiernaar. Wij helpen je graag! 💪🏼

Coming soon: hip thrust

Om helemaal in shape te komen, krijgen we er eind mei een nieuw toestel bij: de hip thrust van Technogym. Hiermee kun je je bilspieren en achterkant van je bovenbenen optimaal trainen. Wij zijn al aan het aftellen en zijn straks heel benieuwd naar jouw ervaringen!

Nieuw: videolessen in de groene zaal

De afgelopen maand hadden de dames van Dionne's groepen een primeur! Terwijl Dionne geveld was door de griep schitterde zij in onze groene zaal op het witte doek. Zo konden onze sporters toch - met elkaar - genieten van een heerlijke videoles full body training of zumba van hun eigen Dionne. De reacties van de deelnemers waren verrassend positief! ("Dit was een super alternatief!", "Alsof ze er zelf was", "Lekker gesport 👍🏻").

Uiteraard streven wij bij ziekte of vakantie van een instructeur zoveel mogelijk naar een vervangende instructeur. Maar mocht dit niet lukken, dan zijn videolessen bij ons op locatie een extra mogelijkheid die wij vanaf heden kunnen aanbieden.

XCORE 69 nu online

Yoehoeoeoeoe!!! De nieuwste xcore release staat online. Dit betekent dat je ook vanaf je vakantieadres kunt meeknallen met deze heerlijke xcore les. Onze online lessen vind je hier. Via deze link kun je ook het wachtwoord voor de online lessen aanvragen (gebruik van online lessen is inbegrepen bij je abonnement).

Aanpassingen lesrooster i.v.m. vakantie

In de maand mei geniet Anita H. van een welverdiende vakantie! Haar lessen worden opgevangen door collega's en 2 nieuwe gezichten binnen ons team! Maaike, zelf een enthousiast stepper, gaat Anita haar steples tijdelijk overnemen. En Karin Lydia zal de ene week de xcore op maandagochtend verzorgen en de andere week op dinsdagochtend. Op de maandag/dinsdagochtenden dat er geen vervanging is, zal er een video xcore les worden aangeboden. Wij wensen Maaike en Karin veel plezier en succes met het geven van deze lessen!

Try-out Kickboks training

Rohaib is voor veel fitnessleden een bekend gezicht in onze gym. Rohaib fitnesst al vanaf zijn 16e bij ons. Daarnaast is hij fanatiek kickbokser. Op woensdag 11, 18 en 25 mei wil hij zijn enthousiasme voor kickboksen graag overbrengen tijdens onze try-out kickboks trainingen!

De kickboks trainingen onderscheiden zich van onze andere boxinglessen doordat er niet op de beat van de muziek getraind wordt. De kickboks trainingen zijn gericht op techniek, explosiviteit en uithoudingsvermogen. Bokstechnieken worden afgewisseld met oefeningen zoals touwtje springen, buikspieroefeningen, push ups en jump squats.

Tijdens deze les train je voornamelijk in tweetallen. Hierdoor is kickboksen ook leuk om met een vriend of vriendin te doen, maar dit hoeft niet. Ook niet-leden mogen meedoen aan deze try-out trainingen. Dus neem gerust je eigen bokspartner mee! Wel graag vooraf reserveren. Dit kan 1 week van tevoren via onze app of je kunt je reservering alvast doorgeven aan de balie.

Save the date: zondag 22 mei spinningmarathon

In juni gaat één van onze spinningleden - Arnoud Bosveld - samen met het team Sassemse Strijders meerdere malen de Alpe d'Huez beklimmen voor KWF Kankerbestrijding. Om nóg meer geld op te halen voor dit goede doel organiseren de Sassemse Strijders zondag 22 mei een spinningmarathon in onze outdoor spinning! De spinningmarathon gaat om 9.30u van start met een spinning work-out van onze eigen Irene. Ben je een echte spinningfanaat, houd deze datum dan alvast vrij in je agenda. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!

4/5 mei, Hemelvaart en Pinksteren

Op 4 en 5 mei is het sportcentrum gewoon open. Wel houden wij op 4 mei om 20.00u twee minuten stilte om alle slachtoffers van oorlogsgeweld te herdenken. Op Hemelvaartsdag (26 mei) zijn wij geopend van 8.00 tot 13.00u en 2e Pinksterdag (6 juni) van 8.00 tot 15.00u. 1e Pinksterdag (5 juni) is het sportcentrum gesloten.

Vragen of tips? Laat het ons weten!

Dit waren weer onze belangrijkste nieuwtjes. Heb je een vraag of tip? Stuur dan een mailtje naar: info@theahoogervorst.nl. Of loop gezellig bij ons langs aan de balie. Wij helpen je graag en wensen je weer veel sportplezier!

Tot snel en liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Openingstijden outdoor fitness:
Ma-do 7.30 - 22.00u
Vr 7.30 - 21.30u
Za-zo 8.00 - 15.00u

Uitschrijven van de mailinglijst