Copy

Beste sporters,

We gaan er weer tegenaan! De zomervakantie is voor velen voorbij, dus tijd om weer lekker te sporten. Wij zijn druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe sportseizoen. Nieuwe lesuren, leuke september acties en bijzondere events op de agenda... 🎉 Lees er alles over in deze nieuwsbrief!

September actie: gratis weekpas!

Iedereen die nog geen lid is van ons sportcentrum, kan in september gratis een week onbeperkt sporten en ervaren hoe het bij ons is. Aanmelden voor de gratis weekpas kan heel eenvoudig via onze website

Ben je al lid bij ons? Vertel deze actie door en verdien € 10 sport- of bartegoed met onze september vriendenactie (zie volgende item).

GRATIS WEEKPAS AANVRAGEN

Verdien € 10 tegoed met onze september vriendenactie 💰

Samen sporten is nog leuker dan alleen! Helemaal met onze speciale vriendenactie. Maak jij in de maand september iemand anders lid? Dan ontvang je € 10 tegoed. Dit tegoed kun je gebruiken als bartegoed of inzetten als reductie op je abonnementskosten. Er zit geen limiet aan het aantal vrienden dat je lid maakt; voor iedere vriend ontvang je € 10 tegoed. 

Het enige dat je vriend/vriendin/familielid bij inschrijving moet doen, is jouw naam invullen bij het laatste veld op het inschrijfformulier. Het tegoed wordt dan door ons bijgeschreven op je account. Wij zullen je vervolgens mailen om te vragen of je bartegoed wilt of liever reductie op je eerstvolgende betaling van het abonnementsgeld.

Zondag 5 september: feestelijke introductie total body spinning

Binnenkort starten Simone en Ingrid met een nieuwe les!! Total body spinning: de geweldige combinatie van de energie explosie die spinnen geeft en de voldoening en kracht van spierversterkende oefeningen, onder het genot van lekkere opzwepende muziek. Nou, als dat niet als een geweldige combi klinkt! Na deze les heb je een volledige workout gedaan, waarmee je je lichaam en geest echt beloont!

Zondag 5 september trappen Simone en Ingrid samen af met een introductieles om 10.00 uur (reserveren via de app). Daarna zal total body spinning gegeven worden op dinsdagavond om 19.45 uur en op donderdagochtend om 9.00 uur.

Lucy terug op dinsdagochtend met 2 lesuren!

Wij zijn heel blij dat Lucy vanaf aanstaande dinsdag 2 extra lesuren gaat geven op dinsdagochtend. Om 9.00u zal Lucy een total body fitness geven en om 10.00u pilates! Reserveer snel een plekje via de app. 😃 

Nog een nieuw lesuur + roosterwijzigingen

En nog een lesuur terug van weggeweest... Vanaf aanstaande maandag geeft Ingrid iedere maandag om 18.30u een heerlijke body shape!

Verder hebben er een paar kleine roosterwijzigingen plaatsgevonden qua tijden. Zo zal de xcore op vrijdag vanaf 3 september om 8.45 uur starten en begint de body shape & pound op donderdag vanaf 2 september om 19.00u en de xcore op donderdag vanaf 2 september om 20.00u.

Meld je aan voor ons "Back in shape" programma!

Heb je er ook wat vakantiekilo's bij gekregen? Meld je dan aan voor ons Back in shape programma! Echt een aanrader als je op een gezonde, verantwoorde en makkelijke manier wilt afvallen. Tijdens ons back in shape programma maken we gebruik van het voedingsplatform en de voedingsapp van Vytal. De afgelopen maanden hebben al meer dan 100 leden meegedaan met ons Back in shape programma en de reacties en resultaten zijn zeer positief!

Heb je ook interesse? Lees hier meer over ons Back in shape programma en meld je aan voor een intake bij onze (sport)diëtist Martin of 1 van onze andere coaches.

Meer info Back in shape

Jeugdlessen per 30 augustus

Aanstaande maandag starten onze jeugdlessen weer! Ons jeugdrooster ziet er als volgt uit:

  • Ma 16.30u boxing 8-11 jr
  • Ma 17.30u boxing 12-16 jr
  • Ma 18.30u scholierenfitness
  • Wo 18.30u scholierenfitness
  • Do 17.30u boxing tot 15 jr
Daarnaast mag je met een jeugdabonnement ook body shape & pound en xcore op donderdagavond volgen uit het volwassen lesrooster. (Tip: ook leuk om als ouder en kind samen te doen!)
INFO JEUGDLESSEN

Aankomende events 🥳

Niet alleen in onze fitness en groepslessen bruist het van de energie, ook achter de schermen. De komende maanden hebben wij veel leuke activiteiten in de planning staan. Zondag 26 september zal Anita H. een bijzondere work-out geven voor Pink Ribbon. Irene wil in oktober een Yoga Nidra cursus organiseren, ook voor het goede doel, namelijk Freya.nl. En natuurlijk willen wij binnenkort op vrijdagavond Fitnesstival weer hervatten. Meer info volgt binnenkort!

Tot slot...

Zoals velen al is opgevallen is, is Thea de afgelopen maanden minder vaak op het sportcentrum aanwezig. Na ruim 35 jaar met hart en ziel voor het sportcentrum gewerkt te hebben, doet Thea het tegenwoordig iets rustiger aan.

Mariëlle heeft haar werkzaamheden zoveel mogelijk overgenomen en bekijkt momenteel de mogelijkheden om het sportcentrum samen met haar man Eric over te nemen. Achter de schermen is Thea uiteraard nog wel betrokken bij ons prachtige sportcentrum, dat ze met zoveel liefde en toewijding heeft opgebouwd.

Zodra er meer bekend is over de toekomstplannen zullen wij jullie uiteraard informeren. Hopelijk zijn er tegen die tijd ook minder Covid maatregelen, zodat we Thea op gepaste wijze in het zonnetje kunnen zetten voor al het harde werken voor het sportcentrum en de sporters! 

Veel sportplezier! ☀️☀️

Wij wensen je weer veel sportplezier! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag! Bel 0252-232657 of mail naar info@theahoogervorst.nl.

Liefs van team TH Sport & Fitness
Facebook
Instagram
Website
Email


Uitschrijven van de mailinglijst