Copy

Beste sporters,

Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en gezond 2022. Wij gaan er samen met jullie weer een mooi sportjaar van maken! 🤗

Corona vraagt wat creativiteit, maar binnen de corona regels proberen wij jullie toch zo veel mogelijk activiteiten aan te bieden. Zo beginnen wij het nieuwe jaar goed met nieuwe online lessen en wederom een uitbreiding van onze buitenactiviteiten! 💪

Duo surprise spinning* 

Nieuw in ons outdoor rooster is duo surprise spinning! 🎉 Een heerlijke workout waarbij je per duo verschillende oefeningen doet op de spinningfiets. Alle spieren worden flink aan het werk gezet. Laat je verrassen door Simone met deze duo surprise spinning!

Duo full body training*

Ook Dionne gaat jullie weer laten zweten buiten. Zij start aanstaande zaterdag met duo full body training en gaat dit geven op zaterdag- en woensdagochtend.

*Je traint volgens de corona-regels met meerdere duo's op 1,5 meter afstand, maar je hoeft je niet als duo aan te melden. Per duo doe je andere oefeningen, waardoor dit niet gezien wordt als groepsles en dit toegestaan is binnen de corona-regels. Reserveren kan via de app.

Overige outdoor trainingen

Naast duo surprise spinning en duo full body training bieden wij ook nog steeds outdoor fitness, small group training en video spinning. En wellicht volgen er nog meer outdoor trainingen, dus houdt de reserveringsapp goed in de gaten! 👀 Voor outdoor fitness hoeft niet gereserveerd te worden. Voor alle andere outdoor activiteiten wel.

Nieuwe online lessen!

YES! 👊 Er staan weer 5 nieuwe lessen online:

  • yin yoga van Carmen
  • 23 min. pilates van Lucy
  • 33 min. full body training van Lucy
  • body pump van Irene
  • en de nieuwe body combat release van Irene!

En binnenkort ook Zumba en de nieuwe Xcore release... Have fun! 🎉 De online lessen vind je op onze website thsportenfitness.nl/online-trainingen/. Via deze link kun je ook het wachtwoord aanvragen. 

Jeugdlessen vanaf 10 januari om 17.15 uur

Deze week zijn de jeugdlessen om 16.00u, maar vanaf maandag 10 januari verschuiven de jeugdlessen naar 17.15 uur. Ons jeugdrooster ziet er dan als volgt uit:

  • Maandag 17.15u boxing van Inez
  • Maandag 17.15u scholierenfitness van Fleur of Frank
  • Woensdag 17.15u scholierenfitness van Frank
  • Donderdag 17.15u boxing van Inez
Hopelijk biedt dit al onze jeugdleden de gelegenheid om onze buitenlessen te volgen!

Irene 20 jaar bij TH Sport & Fitness

Deze week werd Irene overvallen tijdens het opnemen van haar online combat les. 😆 Want deze lieve power vrouw is deze maand 20 jaar in dienst van het sportcentrum! Irene werd verrast met bloemen, een cadeaubon en een eigen nieuwsbrief met herinneringen, gelukswensen en felicitaties van collega’s en sporters. Zo werd het ondanks de corona-maatregelen toch nog een speciale dag. 

Lieve Irene, DANKJEWEL voor 20 jaar tomeloze energie en enthousiasme! ❤️ We hopen dat je ons nog heel lang wilt verblijden met je fantastische lessen!

Back in shape challenge 💪

Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede start te maken in het nieuwe jaar? Het (outdoor / online) sporten weer op te pakken en ook met je voeding aan de slag te gaan? Dan is ons Back in shape programma perfect voor jou!

Meld je nu aan voor ons Back in shape programma. Verlies in no time meerdere kilo's en voel je fitter dan ooit! Wij helpen je met het totale plaatje: voeding, outdoor- en online trainingen en mindset. Ook krijg je een handige app waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doel te bereiken. Calorieën tellen is niet meer nodig! Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie en kosten of mail naar info@theahoogervorst.nl.

Tot slot

Wij hopen dat sporten als essentiële sector wordt aangemerkt en we snel weer binnen en 's avonds open mogen.🤞 Tot die tijd hopen we dat je veel gebruik blijft maken van ons outdoor & online sportaanbod en lekker in beweging blijft. De abonnementen lopen tijdens de lockdown door. Heb je een vraag hierover, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@theahoogervorst.nl. Wij proberen altijd mee te denken en zo snel mogelijk te antwoorden. Ook voor andere vragen, tips en ideeën staan wij altijd open! 

Tot snel weer en liefs van team TH Sport & Fitness

Facebook
Instagram
Website
Email


Openingstijden outdoor fitness:
Ma-vr 6.30 - 17.00u
Za-zo 8.00 - 15.00u

Uitschrijven van de mailinglijst