Copy
Nieuwsbrief oktober 2021
Laat deze e-mail zien in browser
Nieuwsbrief oktober
nieuws van en voor de leden

Voorstelrondje

Nieuw lid: JD Kringloop


Ter kennismaking met de andere leden krijgt iedereen gelegenheid om zich hier voor te stellen. De vorige keer was Evi Potze van Kinderopvang Uk & Puk aan het woord. In deze nieuwsbrief vertellen Jeroen en Diana Leenderts iets over zichzelf en hun nieuwe winkel, JD Kringloop.
Dag collega-ondernemers,

Wij zijn Jeroen en Diana Leenderts en zijn op 16 juli 2021 met ons gezin in Emmer-Compascuum komen wonen.

Wij hebben Bodegraven verlaten omdat Diana o.a. haar cateringbaan kwijt raakte (bedrijf werd overgenomen) en vanwege gebeurtenissen omtrent haar zus (stapte uit het leven d.m.v. de trein). Een nieuwe start, in een andere omgeving, doet ons goed. Onze kinderen (Jerana, 12 en Jend, 10) zijn al aardig gewend aan de nieuwe school en omgeving. Ook onze hond Spike vermaakt zich prima.

Vanaf 16 oktober gaat ons bedrijf “JD Kringloop” open aan het Westerdiep OZ 4 (voormalig Stuntcorner). Na een grote verbouwing en verduurzaming (mede dankzij het Energiefonds Drenthe), zijn we (bijna) klaar. Wij hopen een goede toevoeging te zijn voor de omgeving. Wij proberen mensen bewuster te maken van hun spullen en het milieu. Wij hopen ook straks leuke workshops te kunnen geven en een luisterend oor te kunnen bieden voor onze klanten.

Diana zal momenteel voornamelijk in de winkel te vinden zijn, aangezien ik zelf (Jeroen) nog als 1e ICT-beheerder werk bij het Ministerie van Defensie (op afstand). Wij zijn in het begin open van donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Hopelijk tot snel in onze winkel en als er iets is, zijn wij o.a. te bereiken op ovec@jdkringloop.nl of kijk op onze website en/of facebookpagina.

Met vriendelijke groet,
Jeroen en Diana
Jeroen en Diana, wij wensen jullie heel veel succes namens alle leden!

Dringend gezocht: bestuursleden!


De zoektocht naar bestuursleden was een heel belangrijk punt op de algemene ledenvergadering die we deze week, op 13 oktober, hadden. Het bestuur heeft drie nieuwe enthousiaste leden nodig. 

Er kon geen bestuursverkiezing gehouden worden omdat de benodigde kandidaten ontbraken.

Besloten is dat kandidaten zich nog tot 31 oktober kunnen aanmelden. De bestuursverkiezing kan dan via e-mail gedaan worden. Als het ook dan niet lukt om een bestuur van vijf personen te vormen, zal op woensdag 17 november een ledenvergadering gehouden worden over opheffing van de vereniging.

27 nov: Leuke netwerkbijeenkomst


Op zaterdag 27 november wordt er in de Old Pub weer een gezellige bijeenkomst georganiseerd voor de leden. Gratis voor leden. De avond begint om 19.00 uur met een buffet. Daarna heb je nog de hele avond om kennis te maken met onbekende collega-ondernemers en bij te kletsen met oude vrienden.
Je partner is ook welkom. En omdat we ook graag nieuwe leden willen werven, mag je ook een andere ondernemer als introducee meenemen.

Graag aanmelden via mail naar Angela.

Open Bedrijvendag Drenthe/Emmen, 6 november


Tot en met 22 oktober kun je je nog aanmelden om mee te doen aan de Open Bedrijvendag. Meer info: https://obdd.nl/.

Hier kan jouw bericht staan!

In het kort

  • De centrumvernieuwing is een stap dichterbij! Binnenkort zal de begroting van de gemeente besproken worden in de raad en daarin staat een bedrag van 4,2 miljoen euro voor de centrumvernieuwing in Emmer-Compascuum. Het plan wordt daarna nog voorgelegd aan de bewoners. De wethouder hoopt dat de werkzaamheden in 2023 gaan plaatsvinden. 
  • Op 6 november, 18.00 uur, start een lampionoptocht voor kinderen op het plein voor De Deele. Muziekvereniging DES zal daarbij spelen, met verlichte muziekinstrumenten. Organisatie: SPEC.
  • Sst... Wij hebben gehoord dat Sinterklaas op 13 november in het centrum van Emmer-Compascuum aankomt. Meer kun je lezen op de website van de SPEC.
  • Op 26, 27 en 28 november organiseert de SPEC een Winterfair op en bij het marktplein, in samenwerking met Artiestengala.
  • Artiestengala heeft allerlei plannen voor evenementen in de komende maanden.
  • Er worden alweer veel leuke evenementen georganiseerd in ons dorp! Kijk maar hier.
Samenwerken biedt meer kansen 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ondernemersvereniging Emmer-Compascuum · Kloosterweg 30 · Emmer-Compascuum, Drenthe 7881 LG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp