Copy
Wat gebeurt er bij Mennens en een primeur in Nederland
View this email in your browser

Beste  Crediteuren Administratie,


Via deze weg informeren wij u over de (nieuwe) producten en diensten van Mennens Hengelo.

 

Werkplaats Mennens Hengelo
Ook altijd al willen weten wat er precies gebeurt met uw kettingwerk, valbeveiligingsmiddel of staalkabel wanneer u het ter keuring bij ons binnen brengt?
Tirfor kabeltrekkers
De Tirfor-takel is een handbediend hijs- en trekapparaat. Deze is veelzijdig, draagbaar en voor vele doeleinden inzetbaar: niet alleen voor hijsen en trekken, maar ook voor het laten dalen, spannen en tuien van lasten in alle richtingen. De standaard Tirfor is alleen geschikt voor materiaalverplaatsing.
Wilt u informatie over hijsoplossingen voor personen en/of andere speciale toepassingen? Neemt u dan contact op met Mennens Hengelo.
Crosby platenklemmen
De hoogwaardige Crosby platenklemmen zijn ergonomisch (kleiner, lichter en compacter) ontworpen om een uitstekende gebruiksvriendelijkheid te bieden, zonder in te boeten aan kracht en duurzaamheid.
Crosby hijsklemmen zijn beschikbaar in verschillende modellen om het hijsen en verplaatsen van staalplaten en andere materialen mogelijk te maken. Ze kunnen worden gebruikt in o.a. de scheepsbouw, offshore, luchtvaart, bouw, metaalverwerking, plaatverwerkingsindustrie, etc.

Naast de standaard modellen voor plaatmateriaal, hebben wij ook modellen die geschikt zijn voor het hijsen van materialen die niet beschadigd mogen raken. Wilt u materialen als aluminium, RVS, kunststof, composiet, hout en natuursteen en/of gecoate, geverfde, of zeer gladde materialen verplaatsen, dan zijn de Non Marking hijsklemmen van Crosby precies wat u nodig heeft.
De bekken/drukplaten van deze klemmen zijn namelijk voorzien van kunststof beschermdelen met een zeer hoge wrijvingscoëfficiënt. De kunststof beschermdelen van de klem voorkomen dat de kwetsbare materialen worden beschadigd, waardoor de last klemvast en veilig kan worden verplaatst.

Op de Crosby platenklemmen zit een garantie van maar liefst 10 jaar!*
*(M.u.v. de slijtende onderdelen)
Mennens Certif
In de praktijk blijkt het vaak erg lastig om een goede, sluitende administratie te voeren met betrekking tot de in gebruik zijnde arbeidsmiddelen. Mennens biedt hiervoor dé oplossing: Mennens Certif.
Mennens Certif is een online applicatie waarop u als klant alle certificaten die wij in onze database hebben kunt oproepen. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment terugvinden wat bijvoorbeeld de laatste inspectie- of keuringsdatum van uw hijsmiddel is.

Door gebruik te maken van de speciale Mennens Certif-website is het voor u niet meer noodzakelijk om de originele certificaten te bewaren. Bij bijvoorbeeld een audit, kan online gecheckt worden of een hijsmiddel daadwerkelijk geïnspecteerd of gekeurd is. Uiteraard kunnen we de certificaten op aanvraag gewoon verstrekken.
Mennens Hengelo zorgt er samen met u voor dat de gegevens up-to-date zijn. Na iedere (nieuw)levering, inspectie of keuring wordt het systeem automatisch bijgewerkt. Deze mutaties zijn direct in uw account terug te vinden. Als u bijvoorbeeld materiaal verkoopt of op een andere manier niet meer in uw bezit heeft, dan dient u ons hiervan op de hoogte te stellen om zo vervuiling van het systeem tegen te gaan.

Heeft u interesse in deze gemakkelijke en veilige manier van beheer?
Wij vertellen u er graag meer over!
Mennens Hengelo projecten

Onlangs hebben wij een leuk project mogen uitvoeren bij een klant waar een afwijkend gebouwde bovenloopkraan geïnstalleerd moest worden. De geleiderails van de overheaddeuren vormden een obstakel, dus de kraanligger is extra laag ingebouwd ten opzichte van de kraanbaan.
Heeft u een uitdaging op hijs- en hefgebied? Wij hebben de oplossing!
NIEUW in Nederland
Bij het leggen van kanaalplaatvloeren is altijd valbeveiliging nodig. Het aanlijnen is een flinke klus door de moeilijk te hanteren, zware klemmen. Ons zusterbedrijf in Zweden heeft een klem ontwikkeld die snel, licht en makkelijk hanteerbaar is. De klem wordt in de sleuf tussen twee kanaalplaten geplaatst, het handvat wordt naar beneden gedrukt en het systeem is klaar voor gebruik!
Ontgrendelen gaat net zo eenvouding. De klem voldoet aan alle normen en heeft alle tests doorstaan. Mennens heeft een Nederlandse handleiding en de testrapporten beschikbaar.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demo!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Mennens Hengelo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list