Copy
Nieuwsbrief april 2017 van Essisme /  ZaaiGoed
Bekijk de email in uw browser
Hallo Allemaal
De lente is in aantocht, alles begint te groeien en bloeien, zo ook bij ZaaiGoed. Trainingen en introducties worden door heel het land gegeven, er start binnenkort een nieuwe opleiding train de trainer en er zijn een aantal gastouders gestart met het pedagogisch beleidsplan van ZaaiGoed. Kortom, er zijn in een korte periode weer veel mooie en nieuwe dingen gezaaid binnen ZaaiGoed.
 
Nieuws over ZaaiGoed
Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een pedagogisch werkplan voor gastouders, ongeveer eind mei zou hij klaar moeten zijn.
Mocht je interesse hebben in een pedagogisch werkplan, laat het ons dan vrijblijvend weten via info@essisme.nl.
 
DigiTuin nieuwtjes
Dit is een nieuwe rubriek van de nieuwsbrief en hierin houden wij jullie op de hoogte van veranderingen en extra's over de DigiTuin.

De eerste nieuwtjes, die wij jullie kunnen vertellen, is dat er binnenkort filmpjes met liedjes in de DigiTuin komen en verhalen met de handpoppen voor de leeftijd van 0-4

Mocht je zelf een leuk idee hebben voor een activiteit laat het ons dan weten, dan zorgen we er samen voor dat de DigiTuin gaat bloeien. Ideeën kun je mailen naar info@essisme.nl.
 
Introductie en trainingen
In de volgende plaatsen hebben we of gaan we binnenkort een introductie over ZaaiGoed geven; Maastricht, Markelo, Stiens (omg Leeuwarden), Landgraaf, Zoetermeer.
Komende zaterdag starten we met een basistraining in Gorinchem, je kunt je nog opgeven via http://www.essisme.nl/webshop/basistraining-in-gorinchem-april-mei-2017

Mocht je interesse hebben in het volgen van een basistraining, maar is Gorinchem bijvoorbeeld niet voor jou in de buurt, check dan onderstaande plaatsnamen waar we nog meer starten met een basistraining:
(door op de naam te klikken kom je rechtstreeks bij de basistraining op onze site terecht)
- Beuningen 
- Beverwijk
- Landgraaf
- Markelo 
- Stiens
- Zoetermeer

Of misschien heb je interesse om zelf een basistraining te organiseren, mail dan naar info@essisme.nl
 

Succesvolle trainingen afgerond
Afgelopen periode hebben we weer drie ZaaiGoed trainingen succesvol afgerond in Lieshout, Mierlo en Sint-Michielsgestel.
Dames, gefeliciteerd met jullie certificaat!
Facebook
We hebben een nieuwe Facebook actie!
Wauw, we hebben al 600 pagina likes behaald!!!!!! Dankjewel allemaal!!!
Reden voor ons om dit te vieren!
Als wij de 700 pagina likes behalen, geven wij een ZaaiGoed memory weg, bij 800 pagina likes halen, gaan we een leuke ZaaiGoed puzzel weggeven en bij 1000 pagina likes geven wij deze prachtige ZaaiGoed tas met handpoppen weg!!!!

Dus like onze pagina en share dit bericht!!!

https://www.facebook.com/essisme/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
Reactie van een ZaaiGoed gebruiker

Afgelopen week werd ik wakker met mijn dochter van 7 jaar op mijn bed. Ze keek wat beteuterd en zei: ”Mam, ik heb vannacht eens nagedacht. Ik wil samen met mijn broertje zo’n foto maken waar we hand in hand op staan. Ik zag namelijk gister op het Jeugdjournaal dat twee mannen, die van elkaar houden, door andere mannen werden geslagen!! Ik vind dit echt heel erg, want jij zegt altijd dat het niet uitmaakt of je nou verliefd wordt op een man of op een vrouw als je maar gelukkig bent, toch mam? Daarom wil ik ook zo’n foto. Misschien gaan die mensen dan hun brilletjes poetsen”. 

Foto: Instagram Gabriël Macht
Filmpje
Een leuk filmpje om over na te denken, dat typisch hoort bij Max, Kijk verder!
Copyright © 2017 Essisme, Alle rechten voorbehouden.Email voorkeuren aanpassen?
u kunt uw profiel bijwerken of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp