Copy
De nieuwste nieuwsbrief van Essisme
Bekijk de email in uw browser
De eerste nieuwsbrief van 2017!

Wij zijn het jaar goed begonnen en wij hebben jullie leuke dingen te vertellen.

In januari en februari zijn er 4 trainingen gestart (3 basistrainingen en 1 verdiepingstraining) en gelukkig is Silvia weer aan de beterende hand, zodat ze zelf de trainingen weer kan geven.

Er start ook nog een basistraining deze maand, namelijk op 25 februari is Lelystad. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben om deel te nemen, klik dan hier voor meer informatie
 
NOT Beurs utrecht

Voor het eerst hebben wij op de NOT beurs in Utrecht gestaan van 24 - 28 januari 2017. Het was een groot succes. Zoals altijd hebben wij weer veel complimentje uitgedeeld en van de bezoekers veel complimentjes mogen ontvangen over ZaaiGoed
 
Nieuwe datum introductiebijeenkomst Zoetermeer

Noteer allemaal vast in jullie agenda, de gratis introductiebijeenkomst van ZaaiGoed is maandag 3 april 2017 in Zoetermeer. Mede mogelijk gemaakt De Drie Ballonnen.
Voor meer informatie klik hier. En vergeet je vooral niet aan te melden!
 
Sesamstraat actie op Facebook
Essisme ZaaiGoed heeft een leuk actie op Facebook. wij geven 25 sesamstraat pakketten weg aan goede doelen. Wat moet je doen, ga naar onze Facebook pagina www.facebook.com/essisme, like en share het bericht en vergeet niet onderaan het bericht te vermelden aan welk goed doel jij een pakket wilt schenken.
 
ZaaiGoed uitgelegd door middel van een filmpje

Een mooi voorbeeld van Max herken je filter.
Deze mama kijkt toch iets anders tegen de sneeuw aan dan de tweeling! #ZaaiGoed


Reactie van een gastouder en moeder die op dit moment de basistraining ZaaiGoed bij ons volgt.
 
Zaaigoed is een mooi hulpmiddel bij opvoeden en alhoewel we altijd zeggen dat het geen tovermiddel is, komen er soms wel magische momenten uit. Zoals het onderstaande verhaal dat we van een deelnemer van onze training kregen. Deze moeder is aan het zaaien gegaan na de eerste trainingsdag bij haar dochter (die momenteel niet naar school wil)

Hallo Silvia,

Wat een geweldige dag vandaag!

Toen ik thuis kwam zag ik meteen dat de bak van mijn oudste dochter (5,5) vol zat, en al voorzichtig begon te overstromen. Ik heb haar bij me genomen en verteld dat ik vandaag had kennis gemaakt met Mo. En dat Mo mij geleerd heeft dat iedereen een bak in zijn buik heeft. Mijn jongste dochter (3,5) was er ook bij komen zitten en ik heb de meiden gevraagd of dat een echte bak was. Maar ze begrepen allebei dat dat geen echte bak was. Mijn oudste legde haar hand op haar buik.

Voor complete verhaal, klik hier
Copyright © 2017 Essisme, Alle rechten voorbehouden.

info@essisme.nl

Email voorkeuren aanpassen?
u kunt uw profiel bijwerken of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp