Copy
Beste lezer,
Hierbij ontvang je de nieuwsuitgave van maart 2017. Hierin lees je meer over je mailbox vlot leegmaken, Galaxy S7 voor 15 euro, update KPN-Routit Mobiel, Nokia 3310 terug, router met power over ethernet ondersteuning, HTTP websites onveilig en Logitech Spotlight voor presentaties.

Mailbox leegmaken – in 30 minuten

Mailbox leegmaken
Staat drie weken weg bij jou gelijk aan drie dagen mailbox leegmaken? Of ben je nu, een paar weken na de vakantieperiode, nog steeds door je overvolle inbox heen aan het ploegen? Die mailbox vlot leegmaken is gelukkig helemaal niet zo moeilijk. Je piept het in een half uurtje. Voelt werken daarna bijna als vakantie. here.
 

Galaxy S7 voor 15 euro

Samsung Galaxy S7 Edge
Via Combine-ICT kun je profiteren van deze voordelige aanbieding. Tele2 heeft in korte tijd grote prijsverlagingen doorgevoerd in de verkoopprijs van de Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge. De klant betaalt op dit moment bij een tweejarig abonnement 15 euro per maand voor het toestel, de helft ten opzichte van de concurrentie. De totaalprijs die een Tele2-klant nu kwijt is voor dit toestel, inclusief een cashback van 75 euro, is 285 euro. Deze prijs geldt bij een abonnement van 10 GB of meer.

Met de nieuwe wet op het financieel toezicht (wft) moet de verkoop van abonnementen en telefoons gescheiden van elkaar plaatsvinden. Aanbieders zijn verplicht aan te geven welk deel van de abonnementskosten aan het toestel worden toegerekend. Uit de TCO-rapportage blijkt dat KPN, Vodafone en T-Mobile alle drie 27 euro per maand rekenen, oftewel 648 euro over een periode van 24 maanden, voor de Samsung Galaxy S7 Edge in combinatie met een willekeurig abonnement.
Tele2 rekent 20 euro per maand voor de Samsung Galaxy S7 Edge in combinatie met het goedkoopste abonnement en 15 euro per maand bij de twee duurste abonnementen. 
Vorig jaar zette Samsung het toestel in de markt met een consumentenadviesprijs van 799 euro. Medio april worden de Samsung Galaxy S8 en de S8+ uitgebracht. De ‘oude’ toestellen worden kennelijk in prijs verlaagd om ruimte te maken voor de nieuwe. T-Mobile biedt eveneens een cashback van 75 euro op de S7-varianten. KPN en Vodafone verlaagden de toestelprijzen allebei met 2 euro per maand, terwijl Tele2 vorige week al 4 euro zakte.

Toestellen en abonnementen van Tele2 zijn bij Combine-ICT te verkrijgen.
Samsung Galaxy S7 Edge 32GB
Tele2 Onbeperkt Bel/SMS € 4,96
10GB Databundel € 15,70
Telefoon (€ 0,00 eenmalig) € 15,71
totaal € 36,37
/mnd excl. BTW

De contractduur is 24 maanden
Na 24 maanden € 20,66/mnd excl. BTW
Eenmalige kosten: € 24,79

 
Nu met € 75,- retour via Samsung
+ Gratis Flip Wallet Case! OP=OP

 

Aanpassingen KPN-Routit Mobiel per 1 maart 2017

Zwitserland en Andorra zijn per 1 maart 2017 onderdeel van de EU-tariefzone van mobiele abonnementen. De tariefwijziging is van toepassing op de roamingtarieven per minuut, SMS, MB en bellen vanuit Nederland. Ook worden Zwitserland en Andorra onderdeel van het KPN-Routit Bundel XL en Onbeperkt (XL) abonnement waarbij EU is inbegrepen in het nationale tegoed. Zwitserland en Andorra zijn al onderdeel van de voordeelopties Mobiel Internet EU en Zakelijk Mobiel naar EU.

Goedkoper bellen vanuit Nederland naar diverse landen 
Bellen vanuit Nederland naar diverse landen wordt goedkoper bij alle mobiele abonnementen.

Bellen in het buitenland
Bellen vanuit het buitenland naar diverse landen zoals de Malediven, Panama en Peru wordt goedkoper voor alle mobiele abonnementen.
 
Update nieuwe 097-nummers voor mobiele data abonnementen
De 06-nummers raken op! Om dit te voorkomen heeft de overheid besloten dat een 06-nummer alleen nog gebruikt mag worden voor mobiel bellen. Dit geldt voor alle consumenten en zakelijke abonnementen. Vanaf 20 februari 2017 worden er voor abonnementen zonder mobiel bellen alleen nog maar nieuwe SIM kaarten verstrekt met een 097 nummer.
Nokia 3310

Nokia 3310: terug van weggeweest?


De Nokia 3310, wie kent hem niet. Deze onverwoestbare telefoon zag in 2000 voor het eerst het levenslicht. Daarna heeft het toestel een grote schare fans opgebouwd. Nu is er een nieuwe Nokia 3310: de Nokia 3310 (2017). De nieuwe versie van de Nokia 3310 is iets geavanceerder dan zijn voorganger. Zo heeft het toestel een kleurenscherm en een camera. Ook is de 2017-versie iets slanker en lichter dan het origineel. Wat niet veranderd is, is de aanwezigheid van Snake. Ook op het nieuwste model van de 3310 vermaak je je uren met dit hoogst verslavende spelletje.
Voor de prijs zou je het toestel bijna gewoon kopen om als collectors item ergens neer te zetten. De adviesprijs van de telefoon is namelijk 49 euro en daarmee meer dan tien keer goedkoper dan de meeste toestellen van tegenwoordig.
 

Techniek

DrayTek Vigor 2952P
Nieuw: DrayTek Vigor 2952P
De DrayTek Vigor 2952P is de eerste router met Power over Ethernet ondersteuning. Deze high-end security firewall kan PoE apparaten via de netwerkkabel voorzien van stroom. De LAN poorten van het model ondersteunen 802.3at Power over Ethernet, waardoor producten die meer stroom nodig hebben, zoals bijvoorbeeld een PTZ camera, ook aangesloten kunnen worden op de Vigor 2952P.

Te verkrijgen bij Combine-ICT

Security

Google markeert HTTP websites als onveilig.
 
In de nieuwste versie van Chrome bestempelt Google websites zonder een SSL-certificaat als ‘onveilig’. Indien een certificaat ontbreekt toont de browser in de adresbalk de melding ‘not secure’ of ‘onveilig’ bij websites die persoonsgegevens en wachtwoorden verwerken.
 
Later in 2017 gaat Google alle websites zonder een SSL-certificaat als onveilig markeren. De markering wordt dan in de vorm van een rood driehoekje met een uitroepteken in de adresbalk weergegeven.

Ben je al over op HTTPS? Weerhoud hackers van het achterhalen van persoonsgegevens en gebruik SSL. Bovendien zorg je er met SSL voor dat je hoger in de zoekresultaten van Google wordt weergeven en komt de website betrouwbaar over.

Vraag Combine-ICT voor meer informatie over SSL certificaten.

Maak kennis met de Logitech Spotlight

Spotlight™ Presentation Remote
Presenteer als nooit tevoren
met Spotlight, de afstandsbediening voor presentaties!
Nu verkrijgbaar bij Combine-ICT
Een compleet nieuwe standaard in presentaties. De bediening combineert een minimalistisch ontwerp met geavanceerde functionaliteit en is even gebruiksvriendelijk als indrukwekkend. Klein qua formaat, groot qua mogelijkheden. Spotlight en de bijbehorende app werken samen om u van een breed scala aan intelligente, aanpasbare functies te voorzien. U kunt vol vertrouwen het podium opgaan en u meteen van uw beste kant laten zien.
 
Intuïtieve navigatie door dia's
De intuïtieve Spotlight-interface met drie knoppen voelt direct vertrouwd aan zodat u zich meteen op uw presentatie kunt concentreren.
 
Universele compatibiliteit en groot werkingsbereik
Gebruik Spotlight op Windows®- en Mac-platforms, en voor presentaties met Powerpoint®, Keynote®, PDF™, Google™ Slide en Prezi™. Loop rond en presenteer tot een afstand van 30 meter
 
Dubbele verbinding
Spotlight kan dankzij plug-and-play direct op elke compatibele computer worden aangesloten via een USB-ontvanger. U kunt ook verbinding maken met het energiezuinige Bluetooth®. Spotlight zorgt er daarnaast voor dat uw computer verbonden en 'wakker' blijft tijdens uw presentatie.
 
Snel opladen
Gebruik de USB-C-oplaadkabel om 3 uur te presenteren na één minuut opladen, of laad het apparaat volledig op in slechts 60 minuten. Het apparaat trilt en de batterij-indicator brandt rood wanneer het tijd is om op te laden.
 
Geavanceerd aanwijssysteem
Stel uw favoriete aanwijsmodus in de presentatie-app van Logitech in. Gebruik vergroten om op belangrijke stukken in te zoomen. Gebruik markeren om een rond vignet te activeren waarmee het omliggende gebied verduisterd wordt.
 
Slim tijdsbeheer
Gebruik de app om een timer op het scherm in te stellen die gaat lopen zodra u op de eerste dia klikt. U kunt ook op specifieke tijden trilwaarschuwingen naar Spotlight laten sturen, zodat u tot de laatste dia precies op schema blijft.
 

Copyright © 2017 Combine-ICT, All rights reserved.

Postadres:

Combine-ICT
Nieuwe Aamsestraat 84 C/1A
6662 NK  Elst
 
Telefoon:
026 - 30 30 300
026 - 30 30 333 HELPDESK

E-mail:
info@combine-ict.nl
support@combine-ict.nl HELPDESK

Website:
http://www.combine-ict.nl/

Deze mail doorsturen

Email Marketing Powered by Mailchimp