Copy
Beste lezer,
Combine-ICT wenst iedereen een gezond, gelukkig en zakelijk succesvol nieuw jaar toe. Hierbij ontvangt u de nieuwsuitgave van januari 2017. Hierin leest u meer over de nieuwe huisstijl, einde support Microsoft Exchange Server en Office 2007, samenwerking Rover Beveiliging, Techtrends 2017, acties Tele2 en HP.

Combine-ICT Vernieuwd

Met ingang van het nieuwe jaar heeft Combine-ICT een metamorfose ondergaan. Combine-ICT is verhuisd naar een prachtig nieuw pand, centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. De naam is veranderd in Combine-ICT en daar hoort ook een mooi nieuw logo en website bij.

Nieuwe naam

Centraal staat de letter C in Combine-ICT. Deze is toegevoegd aan de oude naam Combine-IT. De C staat voor:
  • Communicatie
ICT staat voor Informatie- en Communicatietechnologie. Onder informatietechnologie worden hardware-, softwareproducten en -diensten verstaan. Onder communicatietechnologie worden communicatieapparatuur en -diensten gerekend.
  • Consultancy
De C staat ook voor Consultancy. Combine-ICT zorgt voor een goed werkende infrastructuur, stelt de klant op nummer één en draagt oplossingen aan voor de wezenlijke problemen die in uw bedrijf spelen.
  • Cultuur & Entertainment
Combine-ICT heeft zich gespecialiseerd in de Cultuur & Entertainment branche. Door jarenlange ervaring in musea, concertgebouwen en theaters kan Combine-ICT u speciaal informeren over de mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie en IT binnen uw organisatie.
  • Cloud
C staat ook voor Cloud. Combine-ICT kan u helpen met uw vragen op weg naar de cloud en heeft diverse cloudoplossingen in huis.

Nieuw pand

Sinds het begin van het nieuwe jaar is het nieuwe adres: Nieuwe Aamsestraat 84 C/1A, 6662NK Elst. Benieuwd naar ons nieuwe pand? Kom graag langs voor een kopje koffie. Onze contactgegevens vindt u hier.
 

Nieuw E-mailadres

Het nieuwe adres eindigt op: @combine-ict.nl
Voeg onze nieuwe e-mailadressen toe aan uw contacten. Zo bent u er zeker van dat belangrijke post in uw inbox verschijnt.

Combine-ICT algemeen: info@combine-ict.nl
Helpdesk: support@combine-ict.nl
Klantenservice: klantenservice@combine-ict.nl


Nieuw logo

Logo Combine-ICT
 

Nieuwe website

Sinds kort is onze nieuwe website online. Met een nieuwe frisse uitstraling volgens onze huisstijl. Via de chatfunctie kunt u ons nu optimaal bereiken.
Heeft u vragen over één van de items op de website dan kunt u direct met ons communiceren via de "Let's Talk"  app rechtsonder op de site.
Take Action, contact Combine-ICT
Op 11 april 2017 verloopt de uitgebreide ondersteuning op Microsoft Exchange Server 2007. Dat betekent dat u na die datum geen beveiligingsupdates meer ontvangt. Als u voor uw e-mail of agenda gebruikmaakt van Exchange Server 2007, is ons advies om uw infrastructuur naar minimaal Exchange Server 2013 te updaten.

Op 10 oktober 2017 verloopt ook de uitgebreide ondersteuning op Microsoft Office 2007. Ook hiervoor adviseren we u om een update naar een nieuwere versie uit te voeren.
Bijvoorbeeld naar Office 365: Documenten zijn altijd, overal en op ieder device te benaderen. U beschikt altijd over de laatste software versie. Office 365 is eenvoudig op- en af te schalen. Inzichtelijke en voorspelbare kosten per maand.

De tijd vliegt. Start daarom vandaag nog met inventariseren welke oplossing het beste bij uw organisatie past. Combine-ICT adviseert u graag hierover. Maak vandaag nog een afspraak met ons. Bel 026 - 30 30 300 of vul het contactformulier in. Dan zorgen we er samen voor dat uw Microsoft Exchange en Office-omgeving ook in de toekomst blijven functioneren.

Samenwerking met Rover Beveiliging

De samenwerking tussen Combine-ICT en Rover Beveiliging heeft al de eerste gezamenlijke projecten opgeleverd. Combine-ICT en Rover Beveiliging vullen elkaar aan als het gaat om telefoniesystemen en alarminstallaties via de internetverbinding. Hiervoor is goede kennis van IP-technologie èn van alarmsystemen nodig. Combine-ICT en Rover Beveiliging versterken elkaar! Door over te schakelen op internet voor deze systemen wordt een flinke kostenbesparing gerealiseerd.
 
Kijk ook eens op de website van Rover Beveiliging.
Interesse in een afspraak? Neem dan contact op met
Chris Perk - Combine-ICT
Chris Perk van Combine-ICT
via 026-30 30 300
Roland Verborg - Rover Beveiliging
of met Roland Verborg van Rover Beveiliging
via 085-876 98 20

Techtrends 2017

Techtrends
Combine-ICT heeft onderzoek gedaan naar de technologie trends voor 2017.
Tegenwoordig hebben we allemaal meerdere apparaten met internettoegang en zijn we dag en nacht online. Ongemerkt komen er nieuwe technologieën bij, die we vaak massaal omarmen, maar ook weer net zo makkelijk afstoten.
 
Dit zijn de belangrijkste trends voor 2017:
  • Virtual en Augmented Reality - technologie waarbij de fysieke en virtuele wereld steeds meer samensmelten
  • Internet of Things - allerlei apparaten zijn met het internet verbonden en kunnen onderling communiceren
  • Blockchaintechnologie - het uitvoeren van waardetransacties
  • Artificial Intelligence - de ontwikkeling waarbij computers en machines steeds menselijker gedrag vertonen; denk aan robots
Komen alle trends ook echt uit in 2017? Wie zal het zeggen?
Wilt u er meer over lezen klik hier of neem contact op met Combine-ICT.

Acties

HP

HP Pro x2 612
 
HP tablet: Pro x2 612 G1 - Intel Core i3 - Windows 10 Pro - Zilver kenmerken
Vervang uw traditionele notebook door de HP Pro x2 612 G1. Snel 2-in-1 apparaat. Met 2-in-1 oplossingen werkt u optimaal dankzij optionele 4e generatie Intel® Core™ i3/i5-processoren, snelle solid-state schijven en een langere batterijlevensduur, in combinatie met het optionele HP Pro x2 612 G1 power-toetsenbord
 
Verander de elegante 2-in-1 HP Pro x2 612 G1 in een tablet om onderweg op volle kracht door te gaan. Deze tablet is beschikbaar met optionele Intel®-processoren voor krachtige prestaties. Als u het optionele HP Pro x2 612 G1 power-toetsenbord loskoppelt, heeft u een business-tablet met uitgebreide beveiligingskenmerken om de tablet en uw bedrijf te beschermen.

Van € 850,- nu voor:
€ 599,-  Exclusief BTW
Uw voordeel bedraagt: € 251,-

Vraag Combine-ICT om meer informatie.
Tele2
Om een flitsende start in 2017 mogelijk te maken heeft Tele2 voor de eerste periode een aantal mooie acties.
De volgende acties zijn beschikbaar:
  • Zakelijk Mobiel Onbeperkt Bel/SMS + 1GB voor € 9,92 per maand
  • Glasvezel internet, 50 Mbit voor € 325,00
Vraag Combine-ICT om meer informatie.
 

Copyright © 2017 Combine-ICT, All rights reserved.

Postadres:

Combine-ICT
Nieuwe Aamsestraat 84 C/1A
6662 NK  Elst
 
Telefoon:
026 - 30 30 300
026 - 30 30 333 HELPDESK

E-mail:
info@combine-ict.nl
support@combine-ict.nl HELPDESK

Website:
http://www.combine-ict.nl/

Deze mail doorsturen

Email Marketing Powered by Mailchimp