Copy
 
Läs detta i din webbläsare istället

God jul och gott nytt år!


önskar vi från Focus Business School.

Nu kliver vi in i en av de finaste högtider och traditioner på hela året för att minnas den största gåva som vi fått som mänskligheten fått – Jesus Kristus! Vart skulle vi vara i livet utan honom?! Och vart skulle vi spendera evigheten utan honom?! Därför ska vi stilla oss under denna helg och minnas denna fantastiska händelse när han föddes på Jorden för 2000 år sedan.

Vi kliver också in i ett nytt år. Vem hade trott att 2020 skulle bli ett så svårt år för världen? Vi ber att 2021 ska få bli ett år då vi återigen ska kunna samlas i våra kyrkor, kunna gå till jobbet och börja resa igen. Vi tror att vi från FBS kommer att behövas mer än någonsin efter att så många människor hamnat i arbetslöshet och fattigdom efter alla lock-downs och nedgång i ekonomisk aktivitet.

Vi har fått se en våg av nya förfrågningar under december månad för FBS och vi hoppas att kunna starta många nya lärarträningar och skolor under kommande år. Vi har också flera digitala skolor som pågår just nu. När omständigheterna förändras hittar vi nya vägar och det tror vi att 2021 ska få innebära för FBS.

Må de sista dagarna på detta år få vara välsignade för dig och din familj!
 
Med vänliga hälsningar!

Marco Strömberg


 
Swish 123 105 81 89
Bankgiro 5315-5438
Copyright © 2020 Focus Business School, All rights reserved.


Vill du inte längre ha nyhetsbrev från oss?
Du kan uppdatera din adress eller avbeställa nyhetsbrevet.
 


This email was sent to <<Mailadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Focus Business School · Stockholm · Stockholm 164 74 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp