Copy
 
Läs detta i din webbläsare istället

Hej kära vänner!

Vi närmar oss våren med små, små steg. Jag vet inte hur det är med dig men jag tycker alltid det känns så segt i mars/april månad när man längtar efter värme men kylan biter sig fast vecka efter vecka. MEN! Plötsligt är värmen där och med ens glömmer man den vinter som varit. Så känns det nu också med hela den paus som livet tagit i och med Covid. Små, små steg ser vi att arbetet börjar att ta fart igen, nya spännande dörrar öppnar sig och arbetet i olika länder tar form. 

Asien
Vi är en grupp på närmare 10 personer som varje månad samtalar om hur vi kan utveckla FBS i Asien. Personerna kommer från olika samfund och samtalen har varit väldigt fruktbärande. Vi har bland annat fått till att en thai-översättning kommit igång. Vi har kanske ytterligare ett missionärspar som kan tänkas resa till Asien och hjälpa till med FBS. Vi kommer att starta upp konferenser i Indien och Indonesien. Delar av FBS material kommer att ingå i en digital internationell ledarskola. Flera nya skolor är på gång på Sri Lanka, m.m. 

Afrika
En annan regional planeringsträff som vi får vara med på är den som pingströrelsen bedriver i södra Afrika. Där möts de nationella samfundsledarna i ett flertal länder runt Sydafrika och Tomas Jonson (på bild ovan), som varit missionär i Kenya, representerar FBS på detta möte. Vi ser det som ett stort privilegium och förtroende att Tomas kan vara med. Vi tror att det kan komma att få en stor effekt i att träna fram fler entreprenörer och därmed bekämpa fattigdom och arbetslöshet i södra Afrika. 
 
I mitt förra brev gjorde jag en stor miss som jag känner mig tvungen att rätta till. Jag glömde att nämna när jag skrev om den administrativa hjälp som jag efterlyser att nämna att Camilla Davidsson har varit till en ovärderlig hjälp för mig de sista 6 åren, både personligen och till Focus Business School som organisation. Camilla slutade sitt engagemang med FBS vid årsskiftet och det gap hon nu lämnar efter sig skulle vi behöva fylla med en ny tjänst. Så be gärna för detta. 
 
Böneämnen: 
  • Att Gud ska välsigna de regionala arbetsgrupperna som bildats för Asien och Afrika.
  • Att vi ska få se flera tusen elever och hundratals nya företag ta form via FBS 2021. 
  • Guds nåd och smörjelse för arbetet.
  • Att Herren ska ge oss alla ekonomiska och personella resurser vi behöver i arbetet. 
  • Be för vår koordinatör i Brasilien, Marco Thomazi, som ligger svårt sjuk i Covid. Han har legat i över 4 veckor på IVA. 
 
All Guds välsignelse!
Marco Strömberg
Swish 123 105 81 89
Bankgiro 5315-5438
Copyright © 2021 Focus Business School, All rights reserved.


Vill du inte längre ha nyhetsbrev från oss?
Du kan uppdatera din adress eller avbeställa nyhetsbrevet.
 


This email was sent to <<Mailadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Focus Business School · Stockholm · Stockholm 164 74 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp