Copy
 
Läs detta i din webbläsare istället

Hej kära vänner!

Eftersom det inte är mycket nytt under solen angående restriktioner och fortsatt smittspridning så kommer vi inte kunna resa och träna folk förrän tidigast i höst. Vi längtar efter att vi återigen kan åka ut och träna ledare, ha mer klassrumsundervisning, och samla till konferenser. Under tiden så jobbar vi med nya översättningar, vi har precis börjat att försöka ta fram en översättning på thailändska. Vi har satt ihop ett team på 8 personer som jobbar med att sprida FBS i Asien och vi har nya länder på gång som vill starta. Men vi kan som sagt inte gasa på för fullt förrän vi är tillbaka till någon form av normaltillstånd.

Förra veckan hade jag två digitala FBS kursavslutningar, en som pågått i Bogota, Colombia och en som utgått från Sri Lanka där vi även haft medverkande från Indonesien och Pakistan. Båda kurserna hade ett 30-tal studenter var. Vi tittar nu även på att få in FBS i fängelserna på Sri Lanka. I går fick jag bilder från en kurs som avslutats i Caetanopolis i Brasilien (bilden ovan).

Vi har även ingått ett nytt samarbetsavtal med en hjälporganisation i Rwanda, Empowering Villiage Rwanda. Vi har länge velat utbreda vårt arbete till landsbygden och nu har vi en partner som har en närvaro på landsbygden som vill använda FBS som ett redskap att hjälpa bybor. Jag tror att det kan bli en väldigt bra match. I april börjar vi en digital FBS kurs för Mellanöstern och vi har redan ett 30-tal anmälda till den.

Det spelar ingen roll vilken situation vi är i, Gud har alltid något på gång om vi bara sträcker oss ut till honom. Jesus sa i Joh 5:17: ” Men han sade till dem: "Min Fader verkar ännu i denna stund. Så verkar även jag."

Vi har ett behov som vi ber över i arbetet och det är att vi ska få in en person som tar en del av det administrativa arbetet som jag ägnat de sista 10 åren åt. Någon som kan komma in och både administrera och till viss del organisera arbetet. Vi önskar att den personen ska kunna vara med och utveckla arbetet till nästa nivå och komma in med unika förmågor och gåvor att stå vid vår sida. Be att vi får in rätt person och att Gud leder i frågan.

Böneämnen:
  • Om en ny medarbetare som vi kan anställa i arbetet. En som Gud har kallat och smort.
  • Att vi ska hitta rätt översätta till thaiöversättningen.
  • Expansion för vårt arbete i Asien.
  • Att Gud ska ge oss rätt strategi och kontakter för Afrika.
  • Guds ledning i vårt arbete i Sydamerika och Östeuropa.
  • Beskydd och nåd för arbete.
 
Med önskan om all Guds välsignelse!
Marco Strömberg


 
Swish 123 105 81 89
Bankgiro 5315-5438
Copyright © 2021 Focus Business School, All rights reserved.


Vill du inte längre ha nyhetsbrev från oss?
Du kan uppdatera din adress eller avbeställa nyhetsbrevet.
 


This email was sent to <<Mailadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Focus Business School · Stockholm · Stockholm 164 74 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp