Copy

En de tijd gaat... NU IN!

Van blauwe maandag hoppen we zo over op klaagvrije maandag.
What else is new?
Precies.
Een hele dag niet klagen.
Dat klinkt makkelijker dan het misschien is maar ik weet zeker dat je het kunt.
Doe je mee? 

#52blijemaandagen #klaagvrijemaandag

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Reden om je bed uit te komen. Dit was die van Marjan, het bezorgde mij kippenvel.


"De mensen om me heen waar ik van hou. De dingen die ik doe waar ik blij van word. De omgeving waarin ik me bevind en waar ik me zo veilig voel. Het optelsommetje van al die dingen, dat motiveert mij. En de wetenschap dat er anderen zijn die blij zijn dat ik een onderdeeltje ben van hun leven. Alles bij elkaar." - Marjan 
 

Hierom kom ik mijn bed voor uit vandaag.
 

Lastig lastig jongens, want enerzijds is er zoveel om uit je bed te komen en aan de andere kant zijn er ook genoeg redenen om er lekker in te blijven liggen. 

Ik heb soms de neiging om het liefste in een hoekje te kruipen en te denken van joh, zoek het allemaal maar uit ik blijf hier. Maar ja, dat is natuurlijk niet hoe je verder komt, hoe het gevoel over gaat of hoe je nou écht blij wordt. 

Daarnaast word ik ontzettend blij van mijn werk, mijn lieve collega's, productief zijn, tijd doorbrengen met de mensen die ik lief vind en - daar komt ie, dan MOET je wel uit bed - ontbijten! Het is echt waar, als je van je ontbijt een feestje maakt is je dag al goed begonnen. Maar écht goed. Wie doet er mee?


#4 Een hele dag niét klagen. WHAT?
 

Haha ik vraag mezelf stiekem een beetje af wat ik jou - en mezelf - aan doe vandaag. Maar ja, het is nu eenmaal klaagvrije maandag en beter doen we samen mee! Het is eigenlijk heel simpel. Je mag de hele dag niet klagen. That's it!

Mijn ervaring met deze dag - jawel, ik heb meerdere klaagvrije maandagen overleefd ;) - is dat het een hele fijne positieve dag is. Het laat je meer nadenken over wat je zegt. Als je dan wil klagen blijk je het vaak ook anders te kunnen verwoorden en met omdenken kom je ook heel ver. Je kunt natuurlijk zeggen dat je iets echt heel vervelend vond maar je kunt ook zeggen dat je het zelf anders zou organiseren of dat je zelf andere verwachtingen van iets hebt. Zo zie je maar hoe creatief je kunt zijn! 

Voor de die-hards heb ik nog een opdracht voor je waar je de rest van de week over na kunt denken en die vind je op mijn blog!

Ga ervoor, denk aan waarom je vandaag uit bed bent gekomen en zie vandaag vooral het positieve in het leven. YES YES YES!

Veel liefs,

Melle
@melle.bouwhuis
 
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp