Copy

Dit waren 52 blije maandagen

De állerlaatste maandag van het jaar. Kun je het je voorstellen? Voordat ik nu een potje sentimenteel ga lopen doen - sorry <<Voornaam>>, het hoort er nu eenmaal een beetje bij ;) -  wil ik je - vanaf de bank onder een dekentje herstellend van de operatie - hele fijne kerstdagen te wensen. Dat je onwijs mag genieten van alle lieve mensen om je heen. Of het nu 10 zijn of 1, kerst is een feest van samenzijn en als je samen bent met iemand die je lief is, kan het volgens mij al niet meer stuk.

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Het idee dat werkelijkheid werd


Ik wilde graag een nieuwsbrief starten. Elke maandag een mailtje om je te inspireren en te motiveren voor een nieuwe week in de vorm van een quote, een verhaal, een opdracht, of gedachte. En na even wikken en wegen - want serieus, ik wist totaal niet hoe ik zoiets moest voor elkaar moest krijgen - heb ik vorig jaar de knoop doorgehakt en mijn idee tot leven geroepen. Ik maakte een account aan op Mailchimp, maakte formulieren waar je je kon inschrijven, een lijst met ideeën, schreef een blog en het was daar. Het ging toen echt beginnen!

Ik vond het allemaal ontzettend spannend en nu een jaar later is het alweer de allerlaatste mail in deze reeks. 52 blije maandagen waren zo bijzonder en ik vond het geweldig om deze met jou te mogen delen.

Grote kans dat je volgend jaar gewoon weer een gezellig mailtje krijgt op de maandagochtend. Maar, eerlijk is eerlijk, ik wil er graag nog even over nadenken hoe het vorm moet krijgen volgend jaar. Wat was er dit jaar goed en wat kon er beter? Oeh en mocht je daar dus ook gedachten over hebben, laat het vooral weten


Nog even wat leuke weetjes op een rij, gewoon omdat het kan.


Wist je dat ...
  1. In dit jaar meer dan 400 mensen zich hebben ingeschreven voor deze blije maandag mail?
  2. Je bijna alle blije maandag mails terug kunt lezen via deze link?
  3. Dat Evelyne echt onwijs fan is van deze mail. Zo erg dat ze elke week - nog steeds - een antwoord schrijft op haar blog? Echt TE leuk!
  4. Dat ik het superleuk vind als je me naar aanleiding van het mailtje mailt - ha! - en dat ik dus altijd terugmail omdat ik het zo leuk en bijzonder vind?
  5. Dat ik schreef over uiteenlopende dingen zoals knopen doorhakken, accepteren,  doelen stellen en ont-moeten. Allemaal geïnspireerd op gebeurtenissen in mijn leven.
  6. Dat ik altijd probeer de mail zo kort mogelijk te houden omdat ik zelf ook niet van lange mails houd?
  7. Dat ik bijna altijd de mail op zondagavond schrijf?
  8. Dat Stephan naast al mijn blogs dus ook alle mails eerst checkt op spel- of typfouten voordat ik het inplan voor verzending?

Opdracht: terugblikken 

Zoals ik net terugblikte op het eerste jaar van de blije maandag mail, zo is het ook leuk om terug te blikken op het jaar. 

Vorig jaar maakte ik een blogpost met een aantal vragen én een printable en dat deed ik - surprise surprise - dit jaar weer. Hoera! Ik stelde een aantal vragen op en ik wil jou dan ook uitnodigen om deze vragen ook te beantwoorden. In een boekje, in je gedachten, op je telefoon, in gesprek met iemand of op je blog. Maakt het uit! Als je het wil delen, heel lief, ik ben zo benieuwd!

De vragen/stellingen zijn:
- Dit was fantastisch
- Dit was ronduit kut
- Dit heb ik geleerd 
- Hier ben ik dankbaar voor
- Dit neem ik mee naar volgend jaar
- Mijn 2017 in een woord

Mijn antwoorden lees je hier!

Heel veel liefs en tot volgend jaar!

Melle
@melle.bouwhuis

PS Ken je #2017bestnine? Het is een applicatie die door je Instgram ID op te geven, de beste negen foto's van je jaar in kaart brengt. Zo leuk! Heb je direct een leuk overzicht zoals hier boven én krijg je statistieken erbij te zien. Zo postte ik dit jaar 73 foto's  en had ik daarop 13.820 likes. Grappig om te weten! 

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp