Copy

Dit is je kans!

Pardon my French - maar holy shit! Nog drie maandagen lieve <<Voornaam>> en dan is dit jaar voorbij. Drie! Het laat me realiseren dat ondanks alle spannende en moeilijke dagen die dit jaar nog gaan komen, ik nog éven van dit jaar moet genieten. Want nu kan het nog!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding
Vorige week vroeg ik jou welke positieve les of gedachte jij uit een nare gebeurtenis haalde. Jacqueline mailde dat ze door haar ervaringen van het afgelopen jaar, er beter in is geworden om situaties die ze suuuuuuuuper eng vindt, tóch aan te gaan. Hoe gaaf! Oeh en het verhaal van Karin vind ik ook zo inspirerend. Zij zit nu bijna een jaar in een burn-out en heeft besloten om niet meer terug te keren naar haar werkplek maar een eigen onderneming te starten. "Zonder mijn burn-out had ik dit nooit gedurfd!" 

Als dat geen goede inspiratie is voor deze laatste drie maandagen! ;)


Wat ga jij doen om deze laatste drie weken/maandagen van 2017 tot een succes te maken?

Ja ja, een lange en wellicht toch wel ingewikkelde vraag. Het zorgt er vaak voor dat ik een druk voel, dat ik iets geweldigs wil organiseren of doen en dat het nooit genoeg is want het moet een succes zijn! En dat is precies het antwoord wat ik op deze vraag wil geven. Dat gaan we dus niet doen.

Ik wil me de komende weken graag focussen op leuke dingen. Elke dag is er eentje, elke dag is er wel iéts leuks. De komende operatie houdt me ondanks dat ik had gedacht dat de spanning nu wel zou afnemen - enorm bezig. Maar ik heb besloten om het over me heen te laten komen. Ik heb er geen controle over, ik heb alleen invloed op mezelf en hoe ik me voel. Laat ik daar dan het beste van maken. Er staan allerlei leuke dingen nog op de planning voordat het zo ver is, laat ik me daar op focussen en daarvan genieten.

"Wees niet bang voor wat er allemaal mis kan gaan.
Wees opgewonden over alles wat goed zou kunnen gaan."

Mocht je na het lezen van deze mail nog wel wat meer inspiratie kunnen gebruiken, kijk dan even deze video. ULTIEM! Ik zeg het je.

Ik ben benieuwd naar jouw antwoord. Laat je het weer weten? Stuur me een mailtje.

Heel veel liefs,

Melle
@melle.bouwhuis

PS Ik heb een blog geschreven over mijn bruiloft. HA! Inmiddels zijn er sinds de verloving al de nodige voorbereidingen voor de grote dag getroffen en leek met he leuk om je een sneak peek te geven in wat we hebben geregeld, de manier waarop en onze hoe we onze dag voor ons zien. Je leest het via deze link. Hoera!

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp